Gå til innhold

Hva har dere som tilbehør til potetmos og pølser?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Lomper, ketsjup og sennep, sprøstekt løk, evt rå løk om noen vil ha det, avokado i biter med litt salt på, mais som vi blander i potetmosen. Hvis vi virkelig slår til kan det hende vi gidder å lage salat, men da er plutselig hele poenget med at vi har pølser til middag borte. Vi har nemlig bare pølser når vi egentlig ikke gidder å lage middag, så da skal det være veldig lite arbeid. Så stort sett lager vi alltid hjemmelaget potetmos, men til dette har vi som oftest en sånn pose man finner i fryseren (vi har en favoritt av de, men husker ikke hvilken av de i farta), siden norsk posepotetmos (tørrmatpose altså) smaker høgg. 



Anonymous poster hash: fc579...ef1

Annonse

Om det er grønnsaker til, så vert det gjerne amerikansk blanding frå frysedisken, men andre gonger er ketchupen einaste "grønnsaka", sjølv om eg vanlegvis er nøye med å ha grønnsaker til middag.  Av og til skrellar eg kvar si gulrot som vi et før sjølve middagen.

Det er ikke akkurat hverdagskost hos oss, så jeg aner ikke! Hva slags grønnsaker bruker dere? Og har dere saus til?

 

Anonymous poster hash: f9493...e52

Ingen saus, ketchup og sennep og en god stor blandet salat til! 😀

 

 

Anonymous poster hash: 17f29...30d

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...