Gå til innhold

Facebook- vil deaktivere profilen min, men beholde bedriftssiden. Hvordan?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bedriftssiden er direkte linket til min personlige profil / tidslinje, det vil si, har samme passord, men det er jo to helt forskjellige sider uavhengig av hverandre. Går det an å skille disse, slik at jeg kan beholde bedriftssiden? Synes det er så vanskelig å få noe skikkelig svar på slikt på fb.

*Håpefull*



Anonymous poster hash: 67f54...7d7

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...