Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #1 Del Skrevet 6. august 2015 Jeg har begynt å få litt dreisen på å lage gode og fine kaker, men jeg får ikke helt til marsipan (har brukt mest mmf over sjokoladekaker før). Nå ønsker imidlertid datteren min seg en marsipankake med Frost-tema til bursdagen, og jeg trenger litt hjelp Hva kan jeg gjøre for å unngå at kaken og pynten "smelter". Siden det er en kremkake må den jo stå i kjøleskapet, og jeg må også pynte den dagen før pga tidsmangel samme dag. Jeg ser jo stadig flotte marsipankaker som har blitt pyntet minst en dag i forveien og ser like fine ut, så hva er trikset? Og er det noen som vet om man får kjøpt helt hvit marispan litt billigere enn på f.eks. Traktøren? Det var en smule dyrt der ... Anonymous poster hash: 02b0d...65f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #2 Del Skrevet 6. august 2015 Opp Anonymous poster hash: 02b0d...65f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #3 Del Skrevet 6. august 2015 Jeg kjøper helt hvit marsipan på Meny. Anonymous poster hash: 0589f...3fa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #4 Del Skrevet 6. august 2015 Jeg kjøper helt hvit marsipan på Meny. Anonymous poster hash: 0589f...3fa Takk! Da skal jeg ta en titt der Har du noen tips til oppbevaring også? HI Anonymous poster hash: 02b0d...65f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #5 Del Skrevet 6. august 2015 Jeg kjøper helt hvit marsipan på Meny. Anonymous poster hash: 0589f...3fa Takk! Da skal jeg ta en titt der Har du noen tips til oppbevaring også? HI Anonymous poster hash: 02b0d...65f Jeg oppbevarer marsipankake i vanlig kjøleskap. Holder seg fint i et døgn. Anonymous poster hash: b45ba...b43 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #6 Del Skrevet 6. august 2015 Jeg kjøper helt hvit marsipan på Meny. Anonymous poster hash: 0589f...3fa Takk! Da skal jeg ta en titt der Har du noen tips til oppbevaring også? HI Anonymous poster hash: 02b0d...65f Jeg oppbevarer marsipankake i vanlig kjøleskap. Holder seg fint i et døgn. Anonymous poster hash: b45ba...b43 Dekket med plastfolie, altså. Anonymous poster hash: b45ba...b43 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #7 Del Skrevet 6. august 2015 Jeg kjøper helt hvit marsipan på Meny. Anonymous poster hash: 0589f...3fa Takk! Da skal jeg ta en titt der Har du noen tips til oppbevaring også? HI Anonymous poster hash: 02b0d...65f Jeg oppbevarer marsipankake i vanlig kjøleskap. Holder seg fint i et døgn. Anonymous poster hash: b45ba...b43 Hm, sist jeg prøvde det opplevde jeg nemlig at pyntet liksom smeltet eller "svettet" litt om du skjønner? Spesielt da jeg tok den ut igjen av kjøleskapet. Om jeg skal bruke et par timer på å pynte kaken, så er det jo litt kjipt om den blir ødelagt. HI Anonymous poster hash: 02b0d...65f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #8 Del Skrevet 6. august 2015 http://www.kk.no/livsstil/slik-unngår-du-kaketabbene-23435 Fant denne Anonymous poster hash: b45ba...b43 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #9 Del Skrevet 6. august 2015 Jeg kjøper helt hvit marsipan på Meny. Anonymous poster hash: 0589f...3fa Takk! Da skal jeg ta en titt der Har du noen tips til oppbevaring også? HI Anonymous poster hash: 02b0d...65f Jeg oppbevarer marsipankake i vanlig kjøleskap. Holder seg fint i et døgn. Anonymous poster hash: b45ba...b43 Hm, sist jeg prøvde det opplevde jeg nemlig at pyntet liksom smeltet eller "svettet" litt om du skjønner? Spesielt da jeg tok den ut igjen av kjøleskapet. Om jeg skal bruke et par timer på å pynte kaken, så er det jo litt kjipt om den blir ødelagt. HI Anonymous poster hash: 02b0d...65f Ikke ha sukker i den kremen som er i kontakt med marsipanen. Sukker får marsipanen til å svette. Unngå å ha frukt og grønt i samme kjøleskap som kaken. Og unngå å ta kaken ut i et rom som er veldig mye varmere enn kjøleskapet. Da får den "sjokk" og svetter. Anonymous poster hash: b45ba...b43 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #10 Del Skrevet 6. august 2015 http://www.kk.no/livsstil/slik-unngår-du-kaketabbene-23435 Fant denne Anonymous poster hash: b45ba...b43 Takk! Jeg har ikke dekket med plastfolie, men da skal jeg gjøre det! HI Anonymous poster hash: 02b0d...65f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #11 Del Skrevet 6. august 2015 Sett den i en kakeeske, eller legg litt tørkepapir i kjøleskapet. Anonymous poster hash: e0083...b25 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå