Anonym bruker Skrevet 15. juli 2015 #1 Skrevet 15. juli 2015 Forsøker å laste ned en bilderedigerings app til min gamle iPhone, det står bare "hent app", ikke noe om at det koster noe. Får likevel beskjed om å bekrefte betalingsinformasjon. Lenge siden jeg lastet ned apper... Anonymous poster hash: 0197b...5b5
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2015 #2 Skrevet 15. juli 2015 Du må bare trykke inn å se. Tror du kommer til en meny der du kan si nei takk til å legge inn kortet. Jeg har iallefall aldri lagt inn på mine iohones. Anonymous poster hash: 73ed3...bd8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå