Anonym bruker Skrevet 8. juni 2015 #1 Del Skrevet 8. juni 2015 Hvordan lager dere farget melisglasur til muffins? Anonymous poster hash: 01e53...91e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2015 #2 Del Skrevet 8. juni 2015 Vann, farge, melis og av og til litt sitronsaft. Anonymous poster hash: badf5...d3c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
the amazing spidermamma Skrevet 8. juni 2015 #3 Del Skrevet 8. juni 2015 Jeg fikk tips om å bruke eggehvite istedenfor vann i glasuren, da blir den veldig fin i konsistensen. Tykkere og 'tettere'. Bruker vanlig konditorfarge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2015 #4 Del Skrevet 8. juni 2015 Bruker du eggehvite stivner melisen og blir mye stivere enn om du lager med vann, mine unger foretrekker den jeg lager med vann. Lager bare melis i passe tykkelse av melis og vann, så tilfører jeg valgte farge (bruker pastafarger fra Wilton, kjøpt på Jernia). Anonymous poster hash: 0a1a0...212 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2015 #5 Del Skrevet 8. juni 2015 Jeg fikk tips om å bruke eggehvite istedenfor vann i glasuren, da blir den veldig fin i konsistensen. Tykkere og 'tettere'. Bruker vanlig konditorfarge. Hvor mange eggehviter til glasur til 30 muffins ca? HiAnonymous poster hash: [acronym="Full hash: 01e536e05f56fe371c507db181d4391e"] 01e53...91e [/acronym] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2015 #6 Del Skrevet 8. juni 2015 Jeg fikk tips om å bruke eggehvite istedenfor vann i glasuren, da blir den veldig fin i konsistensen. Tykkere og 'tettere'. Bruker vanlig konditorfarge. Hvor mange eggehviter til glasur til 30 muffins ca? Hi Anonymous poster hash: 01e53...91e En eggehvite blir for mye. Ha eggehvite i en liten bolle og fyll på med melis, rør underveis og fyll på litt og litt melis til passe tykkelse. Jeg lager melis med eggehvite til pepperkakehus og pepperkaker for da er det greit at den blir helt stiv, men til muffins bruker jeg som sagt vann (eller appelsinjuice) Anonymous poster hash: 0a1a0...212 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2015 #7 Del Skrevet 8. juni 2015 Du får MYE penere og VELDIG mye bedre frosting om du bruker kremost og melis!! Bruker Wilton-farger Anonymous poster hash: fc215...265 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2015 #8 Del Skrevet 8. juni 2015 Mange gode forslag her. Takk. Hi Anonymous poster hash: 01e53...91e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. juni 2015 #9 Del Skrevet 8. juni 2015 Du får MYE penere og VELDIG mye bedre frosting om du bruker kremost og melis!! Bruker Wilton-farger Anonymous poster hash: fc215...265 Men det vil ikke ungene ha, det viktigste er at ungene liker glasuren, er jo de som spiser muffinsene..... Anonymous poster hash: 0a1a0...212 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå