Gå til innhold

Melisglasur til muffins


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hvordan lager dere farget melisglasur til muffins?

 

Anonymous poster hash: 01e53...91e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vann, farge, melis og av og til litt sitronsaft. 



Anonymous poster hash: badf5...d3c
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk tips om å bruke eggehvite istedenfor vann i glasuren, da blir den veldig fin i konsistensen. Tykkere og 'tettere'. Bruker vanlig konditorfarge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker du eggehvite stivner melisen og blir mye stivere enn om du lager med vann, mine unger foretrekker den jeg lager med vann.

 

Lager bare melis i passe tykkelse av melis og vann, så tilfører jeg valgte farge (bruker pastafarger fra Wilton, kjøpt på Jernia).



Anonymous poster hash: 0a1a0...212
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk tips om å bruke eggehvite istedenfor vann i glasuren, da blir den veldig fin i konsistensen. Tykkere og 'tettere'. Bruker vanlig konditorfarge.


Hvor mange eggehviter til glasur til 30 muffins ca?
Hi



Anonymous poster hash: [acronym="Full hash: 01e536e05f56fe371c507db181d4391e"] 01e53...91e [/acronym]
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Jeg fikk tips om å bruke eggehvite istedenfor vann i glasuren, da blir den veldig fin i konsistensen. Tykkere og 'tettere'. Bruker vanlig konditorfarge.

Hvor mange eggehviter til glasur til 30 muffins ca?

Hi

 

 

 

Anonymous poster hash: 01e53...91e

 

En eggehvite blir for mye.

Ha eggehvite i en liten bolle og fyll på med melis, rør underveis og fyll på litt og litt melis til passe tykkelse. 

 

Jeg lager melis med eggehvite til pepperkakehus og pepperkaker for da er det greit at den blir helt stiv, men til muffins bruker jeg som sagt vann (eller appelsinjuice)

 

Anonymous poster hash: 0a1a0...212

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du får MYE penere og VELDIG mye bedre frosting om du bruker kremost og melis!!

Bruker Wilton-farger

 

Anonymous poster hash: fc215...265

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får MYE penere og VELDIG mye bedre frosting om du bruker kremost og melis!!

Bruker Wilton-farger

 

Anonymous poster hash: fc215...265

Men det vil ikke ungene ha, det viktigste er at ungene liker glasuren, er jo de som spiser muffinsene.....

 

Anonymous poster hash: 0a1a0...212

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...