Gå til innhold

Hva skal babyen sove i?


Kalii

Anbefalte innlegg

Dere som har barn fra før, eller dere som alt har planlagt, hva skal babyen sove i den første tiden? Jeg har tenkt på sprinkelseng, muligens med babynest i, så det blir litt mindre & koseligere.. :) Men vurderer også en sånn Moseskurv, men vet ikke om de er beregnet mer til dagsoving? Har virkelig ikke peiling her, og et begrenset budsjett.. :P Så har ikke mulighet til å kjøpe liten sprinkelseeng f.eks, som bare kan brukes i noen mnd.. Håper noen har tips/innspill! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har en leandervugge til dagsoving. Vet at noen bruker den også om natta de første mnd. Har bare flere kroker i taket.

Ellers skal vi ha sprinkelseng fra første dag, men med babynest i, slik at ikke senga føles så stor. Da kan vi vel legge babyen i nestet mellom oss også om sprinkelsengen blir helt uaktuell.

Bestilte et flott babynest på finn.no.

 

Håper og tror det blir bra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Vi skal ha bedside crib. Dette er egentlig pga liten plass på soverommet, men det virka jo så himla snertent også :) Gjenstår å se hvordan det funker.

Vi hadde planlagt sprinkelseng i utgangspunktet, rett og slett pga lengre brukstid og budsjett, men når vi tok mål så passet det ikke helt inn ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...