Jump to content
Anonym bruker

Gikk dessverre ikke denne gangen :( Noen spørsmål til dere som har mistet

Recommended Posts

Anonym bruker

Hei,

 

Håper noen har tid til å svare.

Jeg har vært på ultralyd i dag og fant ut at jeg har hatt en MA da fosteret var 8 uker. Skal inn og få noen piller på sykehuset på mandag, og lurer egentlig på hva jeg skal forvente meg.

 

Tar jeg pillene der og så kan jeg dra hjem, eller hvordan foregår dette?

 

Akkurat nå er jeg bare uendelig trist og det er masse kaos i hodet. 

 

Takknemlig for alle svar og erfaringer rundt dette.

 

Klem til alle dere andre som også har mistetAnonymous poster hash: 25429...2c6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anonym bruker

Hvis du skal ha hjemmeabort så får du først en tablett å svelge, to dager etter skal du sette x antall cytotec inn i skjeden for å fullføre aborten'

 

Anonymous poster hash: 3dd0d...540

Share this post


Link to post
Share on other sites
Augustfrua

Hei!

 

Så trist du måtte oppleve dette! Gode klemmer til deg!

 

Selv hadde jeg en MA tidligere i høst. Veldig vondt, og har vel ikke klart å legge det bak meg enda. Håper du har gode folk rundt deg.

 

Sånn praktisk: Tok selv en medisink abort. Etter at pillene i skjeden er tatt, må du ligge stille en time. Selve aborten vil vanligvis starte noen timer deretter. Til tider er det ganske vondt, men du får tabletter (ta disse, jg trodde jg skulle klare meg uten - det angret jeg fort på). Jeg blødde/spottet to uker etterpå. Etter det har syklusen vært som før igjen.

 

Jeg kunne velge om å ta hjemme eller på sykehuset - er du hjemme bør du ha noen hos deg.

 

Bare spør hvis du lurer på noe mer, jeg tror fremdles jeg har skrivet jeg fikk på sykehuset:)

 

Stor klem:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Augustfrua

Det er forresten en tråd på bligravid om prøving/eggløsning etter MA. En flott tråd med mange damer som har gått igjennom det samme - selv funnet masse trøst og støtte der:)

 

Igjen; gode klemmer til deg! gi deg slev lov til å gråte og være lei deg - dette er trist, men blir heldigvis bedre med tiden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
pæreblomst

Hei, føler med deg. Fikk akkurat samme beskjed for et par dager siden sjøl hvor fosteret hadde stoppet i uke 9. Fikk komme på sykehuset samme dag og fikk med Cytotec hjem til å sette igang medisinsk abort tidlig dagen etter. Slapp å vente eller ta den pilla som man før skulle ta to dager før, fordi det visstnok var en ny studie som sa at det var like god effekt bare av Cytotec i skjede ved MA. Valgte å gjøre det hjemme i fred å ro med samboer til å passe på fremfor å dra på sykehuset. Tok nok 4-5 timer etter jeg satte pillene med mensmurringer før det liksom slapp og jeg blødde, men da kom alt iløpet av 2 timer (mye blod og endel klumper, men så ikke hva det var, ikke at jeg ville heller for å være helt ærlig...), blødde også avtagende utover kvelden, men fra natta og i dagene nå etterpå er det bare litt blødning som blir mindre og mindre. Fysisk tok jeg de smertestillende det sto jeg skulle ta og synes det var som veldig sterke menssmerter, men ikke på langt nær så vondt som endel av skrekkhistoriene jeg leste på nett mens jeg venta. Psykisk har det selvfølgelig vært helt jævlig da barnet var veldig ønsket og MA kom som et sjokk på tidlig UL. Unner ikke min verste fiende å gå igjennom dette og prøver å trøste oss med at det var noe galt og at det forhåpentligvis går bra neste gang. Mange klemmer og gode tanker til deg i denne tiden. Gi deg selv tid til å sørge og ta godt vare på hverandre oppi dette. <3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Tusen takk for fine svar! 

 

VI sees nok over på prøvertråden snart.

 

-HIAnonymous poster hash: 25429...2c6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Anonym bruker

Anbefaler kirugisk inngrep. Det er så mye enklere å forholde seg til, ingen smerter etterpå, litt blødninger. Ingen klumper som minner på at det kunne være babyen. Så dette er det jeg igjen ville velge om det skjer på nytt. Lykke til uansett!Anonymous poster hash: 84e6f...011

Share this post


Link to post
Share on other sites
PersilleBlomst

Hadde en MA på ferie i høst selv, trodde jeg var 13 uker men livet stoppet i uke 5 og hadde aldri slått et hjerteslag. Vondt og jævlig, bare flaks at vi ikke hadde fortalt det til fler. Brukte resten av ferien inn og ut fra sykehuset og å ligge inne i leiligheten.

 

Du får medisiner til å sette i gang aborten. Det gjør vondt men det er vondest i sjela..

 

Jeg fikk komplikasjoner da kroppen ikke klarte å støte det fra seg men du merker om det er noe galt. Hvis du slutter å blø men fortsatt har mye kramper kan livmorhalsen være tett av slim/biter. Hvis du plutselig får veer og sammentrekninger som øker og øker må du nesten bare dra til legevakten og få en utstkrapning. Det var dette som skjedde med meg kveld nummer 2.

 

Lykke til! Dette klarer du og prøv igjen når du er ferdig med første naturlige menstrausjon! om du er klar :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...