Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #1 Skrevet 13. desember 2014 Send den til meg . I fjor lagde jeg en med kokesjokolade og delfiafett og egg og sukker som ble eggedosis. Har lett litt nå, og funnet noen oppskrifter med kakao istedet for sjokolade og andre med fløte og smør istedet for delfiafett.. Så jeg lurer på hvem jeg skal prøve i år . Syns denne så spennende ut men http://pludrehanne.blogspot.no/2013/12/knallgode-risboller.html?m=1 Anonymous poster hash: 18cbb...074
munken Skrevet 13. desember 2014 #2 Skrevet 13. desember 2014 Vi bruker å smelte masse sjokolade,og så røre i puffa ris, kun det! Går fort 1 kg sjokkis , men er så utrolig godt! Fått masse skryt for de🎉😆
Novemberdama Skrevet 13. desember 2014 #3 Skrevet 13. desember 2014 Beste oppskriften: 2 plater kokesjokolade 1 plate delfiafett 3 ss sterk kaffe 3 egg 3 ss sukker puffet ris Lag eggedosis, smelt delfiafettet og putt sjokoladen oppi, ha alt i en stor bolle og rør inn puffet ris. Har prøvd mange oppskrifter på disse gjennom årene, men denne er så absolutt den mest populære her.
soleia Skrevet 13. desember 2014 #4 Skrevet 13. desember 2014 Melder meg på denne. Risbollar var stas då eg vaks opp, så eg bør vel byrje å lage til ungane her og. Såg interessant ut den du linka til, men tenkjer dei kanskje må stå i kjølekap pga fløyte og smør. Men er for såvidt romsleg kjølekap på verandaen no om dagen, så akkurat til jul går det nok bra.
Appelsinpiken Skrevet 13. desember 2014 #5 Skrevet 13. desember 2014 Den som står på pakken til tau mølle sine pufferris
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #6 Skrevet 13. desember 2014 Synes de blir aller best uten egg. Da holder de seg sprø. Bruker kun sjokolade og delfiafett. Anonymous poster hash: db04a...126
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #7 Skrevet 13. desember 2014 Detsøteliv.no mye fine oppskrifter der:-) Anonymous poster hash: ef341...c76
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #8 Skrevet 13. desember 2014 Synes de blir aller best uten egg. Da holder de seg sprø. Bruker kun sjokolade og delfiafett. Anonymous poster hash: db04a...126 De skal jo ikke være sprø! Den oppskriften over her bruker jeg, og den er best. Har prøvd mange oppskrifter, men den er best likt her i jula, og vi er mange :-) Anonymous poster hash: b93eb...822
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #9 Skrevet 13. desember 2014 Beste oppskriften: 2 plater kokesjokolade 1 plate delfiafett 3 ss sterk kaffe 3 egg 3 ss sukker puffet ris Lag eggedosis, smelt delfiafettet og putt sjokoladen oppi, ha alt i en stor bolle og rør inn puffet ris. Har prøvd mange oppskrifter på disse gjennom årene, men denne er så absolutt den mest populære her. Den bruker jeg også.Absolutt BEST! Anonymous poster hash: b93eb...822
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2014 #10 Skrevet 13. desember 2014 Melder meg på denne. Risbollar var stas då eg vaks opp, så eg bør vel byrje å lage til ungane her og. Såg interessant ut den du linka til, men tenkjer dei kanskje må stå i kjølekap pga fløyte og smør. Men er for såvidt romsleg kjølekap på verandaen no om dagen, så akkurat til jul går det nok bra. Nå lager ikke jeg risboller med fløte og smør, men de mer vanlige. Jeg legger de fleste i fryseboksen, tar opp en pose om gangen og legger i kjøleskapet.. De tiner på et blunk. Jeg har ikke plass til alle i kjøleskapet Anonymous poster hash: e0f6d...d41
Suzie Que Skrevet 13. desember 2014 #11 Skrevet 13. desember 2014 Beste oppskriften: 2 plater kokesjokolade 1 plate delfiafett 3 ss sterk kaffe 3 egg 3 ss sukker puffet ris Lag eggedosis, smelt delfiafettet og putt sjokoladen oppi, ha alt i en stor bolle og rør inn puffet ris. Har prøvd mange oppskrifter på disse gjennom årene, men denne er så absolutt den mest populære her. Ja, denne er veldig bra, og jeg synes den er aller best med lys kokesjokolade. En smakssak.
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #12 Skrevet 17. desember 2014 Hvor mye er en plate delfiafett? Har kun sett delfiafett i pakker, aldri plater, så aner ikke mengden. Og to plater kokesjokolade, vil det si totalt 200 gram, eller 400? Sorry, er en habil baker og hobbykokk, men når det oppgis i såpass unøyaktige mål aner jeg ikke hvor jeg skal begynne. Anonymous poster hash: aa854...e67
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #13 Skrevet 17. desember 2014 Beste oppskriften: 2 plater kokesjokolade 1 plate delfiafett 3 ss sterk kaffe 3 egg 3 ss sukker puffet ris Lag eggedosis, smelt delfiafettet og putt sjokoladen oppi, ha alt i en stor bolle og rør inn puffet ris. Har prøvd mange oppskrifter på disse gjennom årene, men denne er så absolutt den mest populære her. Hvor mange ca blir det av denne oppskriften? Anonymous poster hash: 4b70c...5eb
Novemberdama Skrevet 17. desember 2014 #14 Skrevet 17. desember 2014 Hvor mye er en plate delfiafett? Har kun sett delfiafett i pakker, aldri plater, så aner ikke mengden. Og to plater kokesjokolade, vil det si totalt 200 gram, eller 400? Sorry, er en habil baker og hobbykokk, men når det oppgis i såpass unøyaktige mål aner jeg ikke hvor jeg skal begynne. Anonymous poster hash: aa854...e67 Uff, ser jeg skrev feil! Jeg mener en pakke delfiafett :-)
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #15 Skrevet 17. desember 2014 Jeg synes det er mye bedre med kakao enn kokesjokoade, men det er en smakssak. Har dessverre klart å miste oppskriften jeg fikk av min mormor. De var utrolig gode, i en helt egen klasse, dypt savnet Anonymous poster hash: 50977...cf3
Novemberdama Skrevet 17. desember 2014 #16 Skrevet 17. desember 2014 Beste oppskriften: 2 plater kokesjokolade 1 plate delfiafett 3 ss sterk kaffe 3 egg 3 ss sukker puffet ris Lag eggedosis, smelt delfiafettet og putt sjokoladen oppi, ha alt i en stor bolle og rør inn puffet ris. Har prøvd mange oppskrifter på disse gjennom årene, men denne er så absolutt den mest populære her. Hvor mange ca blir det av denne oppskriften? Anonymous poster hash: 4b70c...5eb Tja, spørs jo litt på størrelsen, men ca 30....kanskje...
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #17 Skrevet 17. desember 2014 Smelt lys kokesjokolade i vannbad og rør inn i rice crispies. Mye bedre enn risboller, ungene elsker dem også. Anonymous poster hash: 41d43...a6a
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #18 Skrevet 17. desember 2014 Smelt lys kokesjokolade i vannbad og rør inn i rice crispies. Mye bedre enn risboller, ungene elsker dem også. Anonymous poster hash: 41d43...a6a Hva er rice crispies? Anonymous poster hash: 33842...5a7
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2014 #19 Skrevet 17. desember 2014 Smelt lys kokesjokolade i vannbad og rør inn i rice crispies. Mye bedre enn risboller, ungene elsker dem også.Anonymous poster hash: 41d43...a6a Hva er rice crispies? Anonymous poster hash: 33842...5a7 Det er en frokostblanding. Sprø ris crisp ala de i crispo sjokoladen. Nammenam! Anonymous poster hash: 41d43...a6a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå