Jump to content
Julie-15

Strekning i livmoren/ligeamentene

Recommended Posts

Julie-15

Hei,

 

Jeg er gravid igjen for andre gang nå. Jeg hadde en MA i uke 12 for 4 måneder siden (fosteret hadde vert dødt siden uke 9). Jeg er sikkert litt små hysterisk denne gangen pga. den dårlige erfaringen, men jeg har reagert på at jeg ikke kjenner smerter lengre når jeg nyser eller gjør brå bevegelser. Dette er noe jeg hadde mye av i uke 4 og tidlig i uke 5. Jeg er nå akkurat kommet inn i uke 6.

 

Er det noen andre her med lignende erfaringer? Har dere foresten symptomer som varierer fra dag til dag? Jeg kan spy opp alt jeg spiser og være kjempe trøtt en dag, for så å være helt fin uten å føle meg gravid i det hele tatt den neste.. Husker ikke hvordan jeg hadde det så tidlig forrige gang.. Ble i alle fall ikke kvalm før i uke 7.

 

Det er forresten ikke meningen å skremme noen av dere førstegangs gravide med enda en sa/MA historie! Som regel går jo dette bra :)

Edited by Julie-15

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Celcius73

Hei :)

 

Skjønner godt at du er litt små hysterisk, det er helt normalt å være det når man har mistet før. At symptomene kommer og går er veldig normalt og veldig frustrerende! Kjenner godt på det selv her ;)

 

Ligamentsmerter, der du kjenner at livmoren vokser og strekker seg er normalt og et godt tegn. At de også kommer og går er også normalt. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Julie-15

Hei,

 

Takk for hurtig svar! Det setter jeg veldig stor pris på! Det var beroligende å høre :) Får bare slappe av så godt jeg kan og håpe på det beste :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Darling83

Har hatt endel smerter/murringer i livmor jeg og- var hos gyn igår, han beroliget meg med at dette var helt normalt og et godt tegn og at jeg burde se på det som at det betyr at livmora vokser hadde nok dette i min første graviditet og, men siden det er tolv år siden sist må jeg innrømme at jeg ikke husker så mye.. Iallefall var alt bra med lille i magen- hjertet dunket som bare det❤

Share this post


Link to post
Share on other sites
Julie-15

Hei, ville bare takke igjen for svar! I tilfelle noen i lignende situasjon leser dette noen gang har jeg lyst å bekrefte kommentarene jeg har fått ovenfor. Både kvalme, trøtthet og strekninger har komt og gått :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...