Gjest Kira Skrevet 16. oktober 2014 #1 Del Skrevet 16. oktober 2014 Jeg lager svært sjeldent bløtkake, men har fått forespørsel om å lage det til et selskap. Trenger litt inspirasjon, og lurer derfor på hva du bruker eller liker best? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ileus Skrevet 16. oktober 2014 #2 Del Skrevet 16. oktober 2014 Vaniljekrem, ferske jordbær og blåbær. Bruker også det i sjokoladekake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2014 #3 Del Skrevet 16. oktober 2014 Banan og bringebærkrem Anonymous poster hash: c8350...3e8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2014 #4 Del Skrevet 16. oktober 2014 Jeg har to favoritter: Mammas, som hun fyller med krem blandet med banan og hermetisk aprikos i biter. Marsipan utenpå. Samsons luganokake, med sjokoladekrem og aprikossyltetøy. Ellers er bringebærkrem og sjokoladekrem godt. I samme kake altså, typ i to lag. Anonymous poster hash: b2fab...5ca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2014 #5 Del Skrevet 16. oktober 2014 Vaniljekrem og jordbær er et must Og god gammeldags syltetøy. Ellers er banan, kiwi, blåbær, druer kanongodt i kaka Anonymous poster hash: b7991...8d3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2014 #6 Del Skrevet 16. oktober 2014 Og hermetiserte mandariner! nam nam. Anonymous poster hash: b7991...8d3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TanteTroll Skrevet 16. oktober 2014 #7 Del Skrevet 16. oktober 2014 Bringebær, fersken og vaniljekrem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kira Skrevet 16. oktober 2014 #8 Del Skrevet 16. oktober 2014 Tusen takk for mange gode tips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2014 #9 Del Skrevet 16. oktober 2014 Jordbær, banan og vaniljekrem. Eneste jeg selv liker og eneste jeg lager Anonymous poster hash: 27087...e55 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skinnfilla Skrevet 16. oktober 2014 #10 Del Skrevet 16. oktober 2014 Jeg liker best men bringebærsyltetøy nederst, så vaniljekrem og kremfløte. Tre lag og gjerne marsipanlokk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HeltLykkelig ♥♥ Skrevet 16. oktober 2014 #11 Del Skrevet 16. oktober 2014 Bringebærmousse og vanilkekrem.. Nammis!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2014 #12 Del Skrevet 16. oktober 2014 Her lager hele familien alltid samme fyll i bløtkaka, vi er kanskje kjedelige, men det er sååå godt. Deler bunnen i to og dunker den med melk. Bløtkake skal være bløt, ikke tørr . Så jordbærsyltetøy og krem inni og krem utenpå. Minst mulig sukker i kremen. Helst hjemmelaget rørt jordbærsyltetøy, for da trekker den gode jordbærsafta inn i kakebunnen og gjør den ekstra saftig og god. Nå fikk jeg lyst på kake Anonymous poster hash: 25c5b...9af Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2014 #13 Del Skrevet 16. oktober 2014 Her lager hele familien alltid samme fyll i bløtkaka, vi er kanskje kjedelige, men det er sååå godt. Deler bunnen i to og dunker den med melk. Bløtkake skal være bløt, ikke tørr . Så jordbærsyltetøy og krem inni og krem utenpå. Minst mulig sukker i kremen. Helst hjemmelaget rørt jordbærsyltetøy, for da trekker den gode jordbærsafta inn i kakebunnen og gjør den ekstra saftig og god. Nå fikk jeg lyst på kake Anonymous poster hash: 25c5b...9af Dunker = dynker 😜 Anonymous poster hash: 25c5b...9af Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kira Skrevet 16. oktober 2014 #14 Del Skrevet 16. oktober 2014 Dynke med melk har jeg aldri hørt om. Der lærte jeg noe nytt Jeg har alltid brukt den sukkerlaken til sånn hermetisk fruktblanding. Så bortkastet penger når jeg kan bruke melk, fordi jeg bruker ikke noe annet enn sukkerlaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 16. oktober 2014 #15 Del Skrevet 16. oktober 2014 Jeg synes banan i bløtkake er litt ekkelt, den blir liksom så slapp. Jeg blander bringebær i krem og har i det ene laget og har vaniljekrem i det andre. Dynker gjerne med sitronbrus eller Villa. Aller best er det med gelelokk og krem bare langs kantene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sommerfuggel Skrevet 16. oktober 2014 #16 Del Skrevet 16. oktober 2014 Jeg deler kaka i tre og dynker bunnene med solo.. Pisker krem som jeg deler opp i tre boller. Den ene blander jeg med bringebærsyltetøy, den andre med vaniljekrem, og den tredje bruker jeg bare som vanlig krem på toppen. Så har jeg marsipanlokk over.. Kanskje ikke så oppfinnsomt, men det er det eneste jeg kan Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Appelsinpiken Skrevet 16. oktober 2014 #17 Del Skrevet 16. oktober 2014 Synker med ananasjuice. Har vaniljekrem og banan på nederste laget, og jordbærsylte i landet litt krem i øverste laget. Pyntes med bær/sjokolade og etter anledning Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2014 #18 Del Skrevet 16. oktober 2014 Rørte bringebær og hakkede valnøtter!! Anonymous poster hash: 002f5...6d2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Odine! Skrevet 16. oktober 2014 #19 Del Skrevet 16. oktober 2014 Blande krem og vaniljekrem. Hakkede valnøtter i kremen. Hermetisk ananas. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2014 #20 Del Skrevet 16. oktober 2014 Dynke med melk har jeg aldri hørt om. Der lærte jeg noe nytt Jeg har alltid brukt den sukkerlaken til sånn hermetisk fruktblanding. Så bortkastet penger når jeg kan bruke melk, fordi jeg bruker ikke noe annet enn sukkerlaken. Man kan bruke eplejuice eller appelsinjuice også. Det kommer an på hva som brukes som fyll, hva som passer best synes jeg. Melk er jo ganske nøytralt i smak da, og sånn sett enkelt da. 😊👍 Anonymous poster hash: b2fab...5ca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klompelompe Skrevet 16. oktober 2014 #21 Del Skrevet 16. oktober 2014 Dynke med melk har jeg aldri hørt om. Der lærte jeg noe nytt Jeg har alltid brukt den sukkerlaken til sånn hermetisk fruktblanding. Så bortkastet penger når jeg kan bruke melk, fordi jeg bruker ikke noe annet enn sukkerlaken. Jeg bruker ofte frosne jordbær i fyllet, da dynker jeg med saften fra bærene når de har tint. Du kan også dynke med Mozell Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemor30 Skrevet 16. oktober 2014 #22 Del Skrevet 16. oktober 2014 Dynker med melk. Vaniljekrem blandet med krem,hjemmelaget krokan og hakket sjokolade. Bringebær,banan og jordbær. Pisket krem med banan og revet sjokolade. Sjokoladekrem og bringebær. Jeg kan fortsette i det uendelige Sist hadde jeg et lag med vanilje og krokan. Et med krem,banan og sjokolade og et med rørte bringebær blandet med krem og hele bær. Marsipanlokk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå