Gå til innhold

Mammaklær


Minielli

Anbefalte innlegg

Er det noe dere tenker på enda? Jeg merker jeg gleder meg enormt til å kjøpe de første plaggene, og jeg sikler allerede på ting jeg finner på nettet. Det er så mye fint! Hvor lenge bør man vente med å kjøpe? Når blir man så stor at man faktisk trenger andre typer plagg? Hvor lenge klarer man seg med kreativ bruk av det man allerede har? Har du noen tips eller råd til en firsttimer? Som dere kanskje skjønner er jeg litt opptatt av klær..  :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvor i all verden finner du fine mammaklær? Dette er mitt tredje svangerskap, og jeg har aldri klart å oppdrive fine mammaklær. Her jeg bor er det kun hm som har, og de er bittesmå i størrelsen. Jeg kjøpte et par plagg der, men kunne bare bruke de et par uker før jeg vokste ut av de. Skal sies at jeg gikk opp fra 60 til 90 kg, noe jeg overhodet ikke var forberedt på! Andre gangen gikk jeg mye i joggebukser, store tunikaer ol. Ikke akkurat noe vandrende moteikon, men det funket, og var behagelig. Så, derfor lurer jeg. Hvor finner du fine mammaklær? Hilsen en som trenger!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Foreløpig har jeg vel egentlig bare kikket på Asos.com http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pgecategory.aspx?cid=5813

Synes det var masse fint der! Gratis frakt, men man må jo betale toll og sånt. Men jeg tenker det er verdt det for noen fine nøkkelplagg :P Noen som har andre tips?

 

Edit:

De har noe på Ellos også: http://www.ellos.no/dame/mammaklaer

 

Mor og meg: http://morogmeg.no/index.php/mammaklaer.html

 

Tips fra en blogger:http://juliecv.blogg.no/1395061646_her_finner_du_gravidk.html

Endret av Minielli
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Der var det jo masse fint!

Men hvordan funker det med toll og sånt? Blir det veldig dyrt? Og hva gjør man hvis man må returnere noe? ....handler aldri fra utlandet, jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du bestiller for over 200 kr og over må du betale merverdiavgift (moms) på 25% av beløpet du kjøper for.

 

F.eks om du kjøper to kjoler til 500 kr så må du i tillegg betale 125 kr i merverdiavgift. Du må i tillegg sjekke hvor mye leverandøren tar i frakt og plusse på dette. Tollen kan variere, så der må du sjekke på importkalkulatoren hva du kan vente deg:http://www.toll.no/no/handle-pa-internett/netthandel/importkalkulator/

 

For min del prøver jeg å ikke tenke altfor mye på det. Jeg bestiller noe fra nett, helst ikke altfor dyrt, betaler varen og frakten via betalingstjenesten til nettsiden, venter, henter det hos posten, og betaler en ekstrasum hos dem med kort før jeg får den utlevert. Tada! :smilorange:

 

Ang. levere tilbake: Sjekk på den aktuelle nettsiden du kjøper fra hvilke vilkår de har. Noen har f.eks gratis forsendelse tilbake hvis du angret deg. Tipset mitt er å kjøpe ting med stretch, kjoler og skjørt, bluser med vid passform. Jge har aldri turt å kjøpe bukser, fordi der er jeg så kresen på passformen. Les uansett størrelsesbeskrivelsen nøye (mål deg gjerne med målebånd for å se om du skal en størrelse opp eller ned i forhold til normalt) :) Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg kjøpte brukt av ei på facebookgruppe, og har handlet noen fine hverdagskjoler på ebay. :-) buksene mine er allerede for trange :-S

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...