Anonym bruker Skrevet 7. september 2014 #1 Del Skrevet 7. september 2014 Må man ha smør og mel for at det skal tykne, eller kan man bruke bare mel og væske? Anonymous poster hash: 6d2cb...659 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ms.Pond Skrevet 7. september 2014 #2 Del Skrevet 7. september 2014 Når jeg lager fløyelsgrøt måler jeg opp mel og melk, visper sammen og koker opp, og når det er tykt nok har jeg i smør. Så du kan helt sikkert lage vanlig hvit saus på samme måte, bare droppe smøret på slutten. Brun saus vet jeg ikke, for der skal egentlig melet steke seg brunt i smøret. Du kan selvsagt bruke sukkerkulør, og så kan du prøve å koke det opp på samme måte som hvit saus, bare med vann eller buljong. Vet ikke om det funker, men du kan jo prøve? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maleficent Skrevet 7. september 2014 #3 Del Skrevet 7. september 2014 (endret) Hvis du har kraft så kan du bruke meljevning (vann og mel ristet godt sammen) til å tykne kraften med. Endret 7. september 2014 av Maleficent Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edelweis Skrevet 7. september 2014 #4 Del Skrevet 7. september 2014 Du kan bruke olje. Har gjort det flere ganger :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå