Anonym bruker Skrevet 15. juli 2014 #6 Skrevet 15. juli 2014 Ha ha ha , nei det kommer aldri til å skje Anonymous poster hash: 3749a...089
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2014 #7 Skrevet 15. juli 2014 Pupp, rompe, trusa Anonymous poster hash: c833d...f41
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2014 #8 Skrevet 15. juli 2014 Det kan eg fint finne på til min kjære :-) gøy med litt spenning i hverdagen ;-) da blir ikke alt så a4 liv :-) Anonymous poster hash: 28e57...9e0
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2014 #9 Skrevet 15. juli 2014 Kun til kjæresten Før til flere Anonymous poster hash: b2d3f...427
Gjest Sekretøsa Skrevet 15. juli 2014 #11 Skrevet 15. juli 2014 Nei. Men det er fordi jeg kan gå inn å se andres bilder...og hvis jeg skulle fått på den funksjonen hos meg så kan jo alle se. ..
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2014 #12 Skrevet 15. juli 2014 Sekretøsa.. Hva er det for noe????? Anonymous poster hash: b2d3f...427
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2014 #13 Skrevet 15. juli 2014 NEI!!!! Er sikker på at jeg hadde klart å feilsende den, eller lagt den ut på mystory, eller at han hadde tatt screenshot og uheldigvis poster bildet på facebook, og blitt frastjålet telefonen like etterpå! Jeg tørr rett å slett ikke. Har ikke noe med spenning å gjøre, men stoler ikke på telefonen eller snap.. Man har ingen garanti for at ikke bildene blir lagret en eller annen plass, og at det kan bli hacket.. Anonymous poster hash: 2dd93...d97
Gjest Sekretøsa Skrevet 15. juli 2014 #14 Skrevet 15. juli 2014 Sekretøsa.. Hva er det for noe????? Anonymous poster hash: b2d3f...427 Det er noe man kan velge å dele med alle... har to på lista som har sånn, da har de bilde på navnet. Holder man det inne da kan man se mange bilder... typisk meg å aktivere noe sånt uten å vite om det
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2014 #15 Skrevet 15. juli 2014 Sekretøsa.. Hva er det for noe????? Anonymous poster hash: b2d3f...427 Det er noe man kan velge å dele med alle... har to på lista som har sånn, da har de bilde på navnet. Holder man det inne da kan man se mange bilder... typisk meg å aktivere noe sånt uten å vite om det Haha, det er ikke noe du har gjort! Det er lifestory. Hvor avsender kan sette sammen flere bilder og sende. Har ikke noe med dine innstillinger å gjøre Anonymous poster hash: d7251...6ac
Den perfekte mor, påan igjen Skrevet 15. juli 2014 #16 Skrevet 15. juli 2014 Sekretøsa.. Hva er det for noe????? Anonymous poster hash: b2d3f...427 Det er noe man kan velge å dele med alle... har to på lista som har sånn, da har de bilde på navnet. Holder man det inne da kan man se mange bilder... typisk meg å aktivere noe sånt uten å vite om det hæ?
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2014 #17 Skrevet 15. juli 2014 Sekretøsa.. Hva er det for noe????? Anonymous poster hash: b2d3f...427 Det er noe man kan velge å dele med alle... har to på lista som har sånn, da har de bilde på navnet. Holder man det inne da kan man se mange bilder... typisk meg å aktivere noe sånt uten å vite om det hæ? MyStory Absolutt ikke skremmende, er noe alle kan gjøre. Da ligger et eller flere bilder du velger selv ute i 24 timer og alle du har på lista kan se de. Men dette er noe du velger i flere ledd, altså du kan ikke bare feiltrykke og så ligger det ute Anonymous poster hash: f9b8d...fad
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2014 #18 Skrevet 15. juli 2014 Jeg sender til mannen ganske ofte. Er ganske pirrende å få bilde av han i bar overkropp, uten klær eller av rompa hans. Anonymous poster hash: 4c588...57a
Den perfekte mor, påan igjen Skrevet 15. juli 2014 #19 Skrevet 15. juli 2014 phu! Historikken ja! Den er jo ikke farlig. Vart litt skræmt no ja!
Gjest Sekretøsa Skrevet 16. juli 2014 #20 Skrevet 16. juli 2014 Sekretøsa.. Hva er det for noe????? Anonymous poster hash: b2d3f...427 Det er noe man kan velge å dele med alle... har to på lista som har sånn, da har de bilde på navnet. Holder man det inne da kan man se mange bilder... typisk meg å aktivere noe sånt uten å vite om det hæ? MyStory Absolutt ikke skremmende, er noe alle kan gjøre. Da ligger et eller flere bilder du velger selv ute i 24 timer og alle du har på lista kan se de. Men dette er noe du velger i flere ledd, altså du kan ikke bare feiltrykke og så ligger det ute Anonymous poster hash: f9b8d...fad Åååååå. Takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå