Anonym bruker Skrevet 22. februar 2014 #1 Del Skrevet 22. februar 2014 Det har vi aldrig. Og det vil jeg endre på. Hva er det som er godt å dyppe gulerot i? Er det det samme dere bruker til evt frukt? Har alle hver sin skål til dipp, eller spiser alle av samme dippskåla? Ser for meg at det er litt grisete lissom...at alle tar å spiser på gulerotstaver og dypper den i dipp, og spiser på den og dypper den............ Eller er jeg sær no? Anonymous poster hash: eba8c...fca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. februar 2014 #2 Del Skrevet 22. februar 2014 Man dipper bare en gang! I hvert fall når man deler med andre, som jo er det vanligste. Jeg pleier å bruke gulrot, kålrot og blomkål, men det er jo masse som kan brukes her. Som dip foretrekker jeg lettrømme blandet med samme dipmixene du finner til chips. Har da dip en skål som alle deler på. Anonymous poster hash: 0a632...4b2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. februar 2014 #3 Del Skrevet 22. februar 2014 Når jeg serverer til gjester bruker jeg stor skål med lita ause i, så kan de ta på fatet sitt. Hjemme er vi ikke så nøye på dobbelt dipping Bruker crem f. med hollyday dip. Men er mange gode hjemmelaget, sikkert noen her inne som har oppskrift. Dipper: Gulrot Blomkål mini agurk (deler de) Snacks paprika Bruker også brødpinner av og til. Anonymous poster hash: ab422...3c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. februar 2014 #4 Del Skrevet 22. februar 2014 Når jeg serverer til gjester bruker jeg stor skål med lita ause i, så kan de ta på fatet sitt. Hjemme er vi ikke så nøye på dobbelt dipping Bruker crem f. med hollyday dip. Men er mange gode hjemmelaget, sikkert noen her inne som har oppskrift. Dipper: Gulrot Blomkål mini agurk (deler de) Snacks paprika Bruker også brødpinner av og til. Anonymous poster hash: ab422...3c6 Brødpinner??? Takk for svar begge to foresten!! Anonymous poster hash: eba8c...fca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. februar 2014 #5 Del Skrevet 22. februar 2014 Ah gulrøtter med hvitløks-dip! Det er himmelsk, det! Anonymous poster hash: 5e4cf...f3d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. februar 2014 #6 Del Skrevet 22. februar 2014 Nam, det er digg! Kan jo bruke alt mulig. Jeg pleier å bruke reddik, cherrytomat, agurkstaver, snacksgulrot, paprika, sukkererter, blomkål, stangselleri, blomkål, osv osv. Deilig dipp syns jeg er kesam med dipmix, hjemmelaget guacemole, hummus, kesam med div friske urter og hvitløk, feta gnidd ut med creme fraiche og hakket oliven.... Bruk fantasien. Anonymous poster hash: 50a38...ded Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HanneS.85 Skrevet 22. februar 2014 #7 Del Skrevet 22. februar 2014 kesam og mye mer spennende enn bare gulrøtter man kan bruke å dippe som de andre foreslår her Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå