Anonym bruker Skrevet 20. februar 2014 #1 Del Skrevet 20. februar 2014 Går det ann? Jeg kan ikke glutefritt, har egentlig ikke utstyr til det eller, men vil jo gjerne prøve noe som er passe enkelt som eks ostekake med glutenfri bunn... Hvis du er glutenallergiker og har noen kjempegode, enkle oppskrfter som ikke krever at jeg kjøper masse nytt kjøkkenutstyr kan du dele? Anonymous poster hash: 78b1e...cce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 20. februar 2014 #2 Del Skrevet 20. februar 2014 Det går helt fint! Gode, naturlig glutenfrie kaker er: Pavlova, budapestkake, nøttebunn med div. stæsj. Jeg har også lagd en kokoskake en gang med svisker og vaniljekrem, men har rota bort oppskriften. Høres rar ut, men er knallgod. Søk litt på detsoteliv.no eller andre bakesider, så finner du masse oppskrifter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥ Snøblomst ♥ Skrevet 20. februar 2014 #3 Del Skrevet 20. februar 2014 Kjøp glutenfrie digestive kjeks :-) Funker perfekt :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2014 #4 Del Skrevet 20. februar 2014 Trenger man ekstra utstyr for å lage glutenfri mat, hva tenker du på av utstyr da? Jeg har en svigerinne med cøliaki så jeg pleier alltid lage et glutenfritt alternativ på kakebordet også, men lager som regel noe naturlig glutenfritt så jeg slipper bruke disse melerstatningene for da blir resultatet gjerne så som så synes jeg. En glutenfri klassiker er sjokoladerullekake http://cecilieiforstaden.blogspot.no/2011/02/sjokoladerullekake-med-smrkrem.html Anonymous poster hash: d5554...68a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2014 #5 Del Skrevet 20. februar 2014 Trenger man ekstra utstyr for å lage glutenfri mat, hva tenker du på av utstyr da? Jeg har en svigerinne med cøliaki så jeg pleier alltid lage et glutenfritt alternativ på kakebordet også, men lager som regel noe naturlig glutenfritt så jeg slipper bruke disse melerstatningene for da blir resultatet gjerne så som så synes jeg. En glutenfri klassiker er sjokoladerullekake http://cecilieiforstaden.blogspot.no/2011/02/sjokoladerullekake-med-smrkrem.html Anonymous poster hash: d5554...68a Jeg mente at jeg ikke kunne lage glutenfritt i boller, stekepanner og former som jeg har brukt til glutenbakst, er jeg helt feilinformert? Skal prøve meg på ostekaken først, men sjokoladerullekake er jo sååå godt!! Anonymous poster hash: 78b1e...cce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2014 #6 Del Skrevet 20. februar 2014 Trenger man ekstra utstyr for å lage glutenfri mat, hva tenker du på av utstyr da? Jeg har en svigerinne med cøliaki så jeg pleier alltid lage et glutenfritt alternativ på kakebordet også, men lager som regel noe naturlig glutenfritt så jeg slipper bruke disse melerstatningene for da blir resultatet gjerne så som så synes jeg. En glutenfri klassiker er sjokoladerullekake http://cecilieiforstaden.blogspot.no/2011/02/sjokoladerullekake-med-smrkrem.html Anonymous poster hash: d5554...68a Jeg mente at jeg ikke kunne lage glutenfritt i boller, stekepanner og former som jeg har brukt til glutenbakst, er jeg helt feilinformert? Skal prøve meg på ostekaken først, men sjokoladerullekake er jo sååå godt!! Og dette var Hi, Takk for hjelpa!! Anonymous poster hash: 78b1e...cce Anonymous poster hash: 78b1e...cce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2014 #7 Del Skrevet 20. februar 2014 Det gleder meg i hjertet av å høre om noen som lager naturlig glutenfri mat/kaker, eller lager med glutenfri kjeks osv. Når vi er bedt i selskap er det som oftest ingenting som jeg tåler på bordet, de forventer at jeg skal ta med. Anonymous poster hash: a33fa...c67 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2014 #8 Del Skrevet 20. februar 2014 Trenger man ekstra utstyr for å lage glutenfri mat, hva tenker du på av utstyr da? Jeg har en svigerinne med cøliaki så jeg pleier alltid lage et glutenfritt alternativ på kakebordet også, men lager som regel noe naturlig glutenfritt så jeg slipper bruke disse melerstatningene for da blir resultatet gjerne så som så synes jeg. En glutenfri klassiker er sjokoladerullekake http://cecilieiforstaden.blogspot.no/2011/02/sjokoladerullekake-med-smrkrem.html Anonymous poster hash: d5554...68a Jeg mente at jeg ikke kunne lage glutenfritt i boller, stekepanner og former som jeg har brukt til glutenbakst, er jeg helt feilinformert? Skal prøve meg på ostekaken først, men sjokoladerullekake er jo sååå godt!! Anonymous poster hash: 78b1e...cce Du er nok feilinformert. Så lenge det er skikkelig vasket går det fint. Anonymous poster hash: dbfae...216 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2014 #9 Del Skrevet 20. februar 2014 Trenger man ekstra utstyr for å lage glutenfri mat, hva tenker du på av utstyr da? Jeg har en svigerinne med cøliaki så jeg pleier alltid lage et glutenfritt alternativ på kakebordet også, men lager som regel noe naturlig glutenfritt så jeg slipper bruke disse melerstatningene for da blir resultatet gjerne så som så synes jeg. En glutenfri klassiker er sjokoladerullekake http://cecilieiforstaden.blogspot.no/2011/02/sjokoladerullekake-med-smrkrem.html Anonymous poster hash: d5554...68a Jeg mente at jeg ikke kunne lage glutenfritt i boller, stekepanner og former som jeg har brukt til glutenbakst, er jeg helt feilinformert? Skal prøve meg på ostekaken først, men sjokoladerullekake er jo sååå godt!! Anonymous poster hash: 78b1e...cce Du er nok feilinformert. Så lenge det er skikkelig vasket går det fint. Anonymous poster hash: dbfae...216 Så bra!! Da kan det hende jeg kan slenge sammen enda en kake til min gjest som ikke tåler gluten!! Anonymous poster hash: 78b1e...cce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2014 #10 Del Skrevet 20. februar 2014 De glutenfrie lyse muffinsene i ferdigpose på butikken er faktisk ikke så verst, jeg lager de med vaniljekrem og eple og det blir bra. Har muffinsrøren i muffinsform, har en skje vaniljekrem på toppen av røra og stikker noen små eplebåter ned i røren og strør kanel og sukker på toppen før jeg steker dem. Deilig Anonymous poster hash: d5554...68a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2014 #11 Del Skrevet 20. februar 2014 Toro sine lyse muffins skal faktisk mye til for å overgå:-) Jeg har laget dem ved utallige anledninger og blitt spurt om oppskrift flere ganger, he he! Møllerens brownies er også glutenfrie og den første kaken som forlater kakebordet gang på gang til tross for deilige hjemmebakte lekkerbiskener side ved side;-) Anonymous poster hash: b1687...368 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå