Gå til innhold

God oppskrift med kyllingfilet? :)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har en pakke kyllingfilet liggende, men er så lei av vanlig kylling og ris. 

Tips? :)



Anonymous poster hash: 82a6a...c0a
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Stek den i terninger sammen med paprika. Ha over en boks matfløte og la det koke litt. Ha over to raspet hvitløksfedd i mot slutten og litt purreløk. Server med pasta og sprøtt bacon. Nydelig 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stek den i terninger sammen med paprika. Ha over en boks matfløte og la det koke litt. Ha over to raspet hvitløksfedd i mot slutten og litt purreløk. Server med pasta og sprøtt bacon. Nydelig

Pleier ofte å lage det, men kjenner jeg er litt lei av det samme nå :P

 

Anonymous poster hash: 82a6a...c0a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En slager her i hus er ovnsbakt kyllingfile. Vi stikker hull i den slik at den skal gjennomstekes litt fortere. Dekker den i creme franche, har over vårløk, cherrytomater,  ost, cashew-nøtter, skinke (og ellers det du måtte ha lyst på), hver filè er i hver sin folie og stekes i ca 40 minutt på rundt 200-225 grader :) serveres med ris. KNALL godt!! For gutten på 1 år har jeg byttet ut et par ingredienser med mer barnevennlig, som gulerøtter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På Tine.no er det en oppskrift som heter Hot kyllingsuppe, kjempe god og enkel og lage. Den er ikke hot, vi reduserer vesken og lager den som gryterett, nomnom :-)

 

Anonymous poster hash: 79706...110

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skjær kylling i terninger. Stek; gulerot, 3 hvitløksbåter, litt raspet ingefær, kål, løk og vårløk fort på sterk varme på en panne. Legg deretter grønsakene i en gryte. Tilsett 3 spiseskjeer oystersaus og smak til med sur/søt saus og soyasaus. Gjør et oppkok med dette. Nudler ved siden av. Jummyyy

 

Anonymous poster hash: 527e0...7e8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Del kyllingfiletene på langs, men ikke helt igjennom og brett dem ut (så de blir dobbelt så store). Ha vispet egg i en bolle, og strøkavring/ loffsmuler blandet med salt, pepper og f.eks timian i en annen bolle. Dypp så kyllingen først i egget, og så i strøkavringen (slik at hele fileten er dekket med strøkavring). Deretter steker du dem i olje i pannen.  Vi pleier å servere hjemmelaget potetmos til. Skvis litt sitron over kyllingen ved servering.



Anonymous poster hash: c11ef...b5c
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne er litt rar, men faktisk veldig god:

Del kyllingen i biter og stek den i panne sammen med hvitløk, chilli, paprika og rødløk. Ha det hele over i en ildfast form. Rør sammen litt Crème Fraiche og mangochutney (!!) - hell dette over og topp med litt revet ost. Inn i ovnen på 220 grader til osten har smeltet.

Det er litt "Ingrid Espelid lager indisk på en måte", men den er faktisk ikke dum.

Serveres med ris og salat :)

Endret av MammantilNurket
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...