Gå til innhold

100% permisjon + jobb??


Frk Fjong

Anbefalte innlegg

Hei dere!


Er det noen her som har god greie på permisjonsreglene som kan svare meg??


 


Er det lov å ta ut 100% permisjon med foreldrepenger fra NAV, men i tillegg ta noen vakter dersom det passer i helger/kvelder utenom?


 


Det er da pappa som tenker i disse baner... Han skal være 100% hjemme med frøkna i 2 mnd, men kommer til å tape store penger på dette, da han da ikke blir satt opp i vakttjeneste på jobben... (borte vakt utenom vanlig arbeidstid...) 


Vaktene han har til vanlig varierer mye, og blir mest sannsynlig ikke regnet inn i lønna som utbetales under permisjon av NAV, og han får da bare grunnlønn utbetalt med å være hjemme....


 


Har han mulighet til å sette seg opp på vakter, dersom jobber synes dette er ok, og det passer inn i familiebildet, eller kan NAV stoppe ham i dette?


 


Noen med peiling/erfaring??


 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er ikke lov å jobbe når man er i 100% permisjon, om mannen ønsker å jobbe så må han søke om et gradert uttak fra nav og vil da få redusert foreldrepengene fra nav med samme prosent som den stillingsprosenten han jobber.  Foreldrepengene skal beregnes ut fra den inntekten han har nå permisjonen starter - har han tillegg for ubekvem arbeidstid eller vakttjeneste skal det taes med i inntektsberegningen arbeidsgiver sender til nav...



Anonymous poster hash: d5903...8bc
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...