Gå til innhold

Økonomi hjelp


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei, jeg er en jente på 23 år og som har en samboer som er 26 år. Han har fast jobb, mens jeg er mottaker av dagpenger fra nav.

Vi tjener ca 30 000 tilsammen på en mnd. Vi har vært sammen i 7 år, og har veeldig lyst på barn, men føler at økonomien ødelegger drømmen. Har søkt jobb lenge, men bor på en liten plass med lite jobber.

 

Begge har rett på foreldrepenger og kontantstøtte når barnet er født. Hvordan skal man da ha penger til utstyr som vogn, bilsete, stelle bord osv? Vi har ikke penger til det uten ekstra støtte før barnet kommer. Det er mange som har det verre enn oss, men vi vil så gjerne ha penger til nye ting, og ikke bare brukt :( vil gi barnet det beste!


Anonymous poster hash: 3d5a4...edb



Anonymous poster hash: 3d5a4...edb
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dere må nok spare penger selv som alle andre - babyen bryr seg overhodet ikke om ting er brukte eller nye.. Har man ikke råd så har man ikke råd - hør om det er noen i familie/vennekrets dere kan arve fra og det finnes mye flott og pent brukt på finn.no også... Kanskje nær familie vil gi litt tilskudd til den lille?

 

Dere vil ikke få noen ekstra stønad fra nav til dette for dere har tilsammen en ok inntekt, her er det bare å spare inn der dere kan... Du bør jo også gjøre det du kan for å få jobb/mer jobb som da vil øke ditt grunnlag i foreldrepenger.

 

Du vil jo opparbeide deg rett til foreldrepenger og vil motta barnetrygd på 970 kr i måneden etter at barnet er født . Kontantstøtte får man først fra barnet er 13 mnd om det ikke går i barnehage...



Anonymous poster hash: 5203e...cd0
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...