Gå til innhold

SEPTEMBER 2014 baby


Lulusen

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg spiser yoghurt med probiotika, mye grovt brød og grønnsaker,  og drikker mye vann. Sammen med aktivitet er det det beste for å få fart på magen :) Appelsiner setter også litt i gang hos mange. Har ikke merket noe til treg mage her enda. 

 

Men hadde en skikkelig kvalmebølge på vei til jobb i dag morges. Hadde heldigvis noen kjeks i veska, men skal ut og kjøpe salte drops i morgen! Det pleier å hjelpe på fyllesyke-kvalme, så håper det hjelper mot denne kvalmen også  :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann alle sammen :)

 

Jeg har holdt meg i augustbaby 2014- gruppa, men ble satt tilbake på tidlig UL, og er nå 8+3. Foreløbig termin er 5.september :) Så jeg slenger meg med her heller :)

Har ikke fått lest gjennom hele tråden her enda.

 

Hvordan er formen deres?

Jeg har vært skikkelig kvalm i flere uker. Men føler meg litt bedre nå :) I dag fikk jeg faktisk lyst på sjokoladekake, og brus.... har ikke spist verken godteri eller kaker etter at jeg ble gravid.

 

 

Har dere fortalt den store nyheten?? :)

Det har ikke vi... Men i morgen skal jeg til jordmor på første kontroll, så jeg håper jeg ikke treffer noen "kjente" der :/ Vil jo helst fortelle d selv, før noen spør :)

 

Tips til dere som evt sliter med kvalme:

* tyrkisk pepper

* knekkebrød med brunost

* loff med litt smør

* mariekjeks

* fruktbiter

Det har i hvertfall hjulpet meg :)

 

Er forresten 25 år, og venter den første :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dro svangerskapets første egenmeldingsdag idag :(

Våknet opp kl.01.30 i natt med sprengsmerter i ryggen og mellom skulderbladene. Det viste seg omsider at jeg visst var veeeeldig forstoppet!

Satt ærlig talt på doskåla fra kl.02.00 til kl.04.00 i natt!!!

INGENTING skjedde den første timen. Det var nesten så jeg hadde spist murstein. Helt grusomt!

Fant etterhvert ut at knebøy over toalettskåla fikk tarmene til å jobbe litt...og når jeg først fikk ut noe så føltes det som om jeg revna der nede :(

Det var søren meg vondt altså!!!

 

Idag skal jeg til appteket og kjøpe meg Probiotika!

Det skal visst ikke bare hjelpe mot hard mage, men også beskytte fosteret mot eksem, astma og allergi.

 

Jeg er 4 + 4 på vei idag, og så forstoppet allerede!

Jeg vil ikke tenke på hva som vil skje videre dersom jeg ikke tar noen grep.

 

Er det noen andre her som går på probiotika?

 

Det er så forferdelig å være forstoppet :( Men guuuud så deilig når man endelig får tømt seg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner jeg har blitt kvalmere..ikke alt for plagsomt ennå..jeg blir ikke kvalm av å være sulten men hvis jeg har vært veldig sulten å begynner å spise da blir jeg kvalm. Orker ikke mye mat da..har ikke merket noe cravings ennå bortsett fra at jeg liker tanken på peanøtter..i form av snickers 😁😁 huff..måtte ha en idag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Termin ca 3 sept her :-) førstegangs gravid, så har ikke peiling på hva jeg går til, men glede meg.. har ikke fått noe særlig kvalme ennå, litt uggen, men er trøtt, økt matlyst, ømme bryster, tett nese, mensmurringer, oppblåst, hodepine, ofte toalettbesøk, jo åg lavt stoffskifte har jeg også fått etter jeg ble gravid.. så andre som har fått lavt stoffskifte etter dere ble gravide?

Ja jeg, og nå går jeg på Levaxin resten av livet :)

Av erfaring så hvet jeg også at jeg må øke dosen når jeg går gravid ;)

ok.. eg skal t legen igjen i midten av feb å teste stoffskiftet på nytt, så kan vel høre om evt medesiner då.. og glede skal på tidl ul den 17 feb :-) glede meg til å se " kidden" da :-) og at alt står bra til med han/hun :-)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg fødte på Ullevål og var veldig fornøyd! :-))

Denne gangen blir det Bærum sykehus... Noen med erfaring derfra?..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner jeg er misunnelig på dere trenere, når jeg er gravid, får jeg 250 i puls når jeg trener (føles det som), sliter med å holde kroppen i gang på jobben.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Juhuuu! 9+0 i dag!!:-D

 

Snart over til 2 trimester, må føles godt :smilorange:

 

Kjenner jeg er misunnelig på dere trenere, når jeg er gravid, får jeg 250 i puls når jeg trener (føles det som), sliter med å holde kroppen i gang på jobben.

 

Du er ikke den eneste :fnise: , heldigvis har jeg en hund jeg må gå tur med, ellers hadde det ikke blitt mye bevegelse gitt.. jeg hadde tenkt å prøve noe gravid yoga/pilates som jeg har lasta men jeg er redd for at hvis jeg begynner med det nå kommer jeg til å skade megselv eller spiren

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det mange av dere som også er med i facebookgruppa eller? Merker jeg ikke er så flink til å følge med på forum gitt, hverken her eller babyverden. Klarer ikke helt å "knytte meg til" folk på samme måten. Er med i en gruppe for damer som bor i Storbritannia, og det er så mye enklere enn å knote på forumene :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det har vært min plan også, å vente til jeg er over i 2.tri. Merker bare at jeg sliter litt med å følge med her. Det er liksom bare én tråd, og alle svarer om hverandre. Mens på mammanett drukner alle postene i hverandre. Kanskje bare jeg som sliter litt med å følge med, haha :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

merker at man må være innom ganske ofte for å klare å følge med i noen av trådene. Men syns det er koselig her jeg :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spennende å følge med her! Jeg jobber veldig med å venne meg til tanken på dette frøet. Skvetter stadig til fordi jeg "glemmer det" og holder på å ta meg en snus...og jeg sliter veldig med å skjule nyheten. Jeg sto i hele forrige uke i bresjen for en teamfest på jobb for nye ansatte (dette var før jeg viste at jeg bar på en liten hemmelighet). Nå lurer jeg veldig på hvordan jeg skal klare å "lure" kollegaene mine en hel kveld med alkoholfritt. Jeg som pleier å være så glad i både et glass vin og en festrøyk. Noen tips? Jeg vil virkelig ikke fortelle nyheten på jobb før jeg nærmer meg/går inn i 2. trimester. Og det er halvannen måned til, minst!

 

Ellers har jeg begynt å kjenne den berømmelige hyper-luktesansen begynner å komme. Sist jeg var gravid, måtte jeg løpe mens jeg holdt for nesa i oppgangen til leiligheten vår. Jeg tålte nemmelig ikke andres middagslukt i tre-fire uker. Jeg kunne faktisk kaste opp av lukten av stekt kjøttdeig, kjøleskap eller andres ånde (den trengte egentlig ikke være dårlig engang.)

 

Nå har vi heldigvis ikke oppgang lenger da vi har flyttet til rekkehus, men jeg får sannelig overdose av lukter likevel! I dag holdt jeg på å brekke meg bare av å gå på bussen. Dette kommer til å bli noen strevsomme uker....

 

Hjelp! Først nå tenkte jeg på at søsteren min og kjæresten kommer hit på besøk om et par uker. Vi pleier alltid kose oss med sushi og vin første kvelden når vi besøker hverande. Hun kommer til å skjønne det med en gang.

 

Hehehe, jeg er sannelig dårlig med hemmeligheter. Hvordan går det med dere andre? Når tenker dere å fortelle nyheten til dem rundt dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! :)

 

Jeg "melder" meg inn her jeg :) Jeg er 5+3 uker, og har foreløpig beregnet terminen til å være 27. sept. :)

 

Jeg merker lite til det ennå, bare vanvittige vonde pupper og må innom toalettet x100 pr dag :P

 

Men jeg lurer på om hikke og det å våkne tidlig kan relateres til graviditeten eller om det bare er tilfeldig? Jeg pleier aldri å hikke, men har gjort det de siste dagene. Og jeg hadde gledet meg til å kunne sove litt de siste dagene, men jeg våkner ca kl 07, det pleier jeg heller ikke :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med frø! Jeg har beregnet termin dagen etter din. Jeg våkner mye om natten og morgenen jeg også, og det gjør jeg vanligvis ikke ellers. Jeg har relatert det til urolige ben og ømme bryster. Men er så trøtt at det ikke er noe problem å sovne igjen ;) Hikke har jeg ikke merket noe til, men går rundt og raper og gulper (herlig).

 

Takk til dere for gode tips for å holde dette hemmelig! Alkoholfri vin og vinflaske med skrukork skal anskaffes. Husker at alkoholfri vin smakte veldig dårlig fra sist, så gleder meg ikke så veldig til ny runde med den ;)

 

Jeg får ellers lese meg litt opp på hva som er nei og ja-mat. Husker det ikke så godt fra sist svangerskap (akkurat 4 år siden sist, så det er utrolig hvor fort man glemmer).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tips til alkoholfri vin: Hvitvin som heter Natureo. Jeg hadde denne på nyttårsaften, helte den over i en pen karaffel ("må jo ha vinen i noe fint når det er nyttårs!") og den smakte faktisk ganske ok. Nokså søt, men til å være alkoholfri vin er den virkelig å anbefale! Og så ser den også ut som hvitvin, i motsetning til eplemost etc. Lykke til! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen av dere som har mindre morgenkvalme, men mer kveldskvalme nå?? Jeg var uggen/kvalm jevnt over hele dagen fra uke 6 og frem til slutten av uke 7. Nå er jeg 8+3 og synes jeg blir mer kvalm om kvelden enn jeg er på morgenen.. Trodde jeg var kvitt kvalmen, men den har visst bare forflyttet seg ;-/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk aldri skikkelig morgenkvalme, den kom stort sett bare på kvelden. Dette varte et par-tre dager, før den satte seg tidligere og tidligere et par-tre dager etter der igjen. Siden har den bare forsvunnet på mystisk vis, og kommer bare i bølger når jeg er skikkelig sulten. Jeg var kvalm i uke 6, nå er jeg rett over halvveis i uke 7.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det også kveldskvalme for det meste, slik var det forrige svangerskap også. Litt irriterende synes jeg! Er ganske fin i formen og gir alt jeg har på jobb, men idet jeg kommer inn døra hjemme så faller jeg sammen på sofaen... Stakkar jentungen som har en så kjedelig mamma! Ville heller vært slakkis på jobb :-p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner jeg gruer meg til mat for tiden, superkvalm etter hvert måltid. Håper det ordner seg snart!!

Kjenner jeg har blitt kvalmere..ikke alt for plagsomt ennå..jeg blir ikke kvalm av å være sulten men hvis jeg har vært veldig sulten å begynner å spise da blir jeg kvalm. Orker ikke mye mat da..har ikke merket noe cravings ennå bortsett fra at jeg liker tanken på peanøtter..i form av snickers huff..måtte ha en idag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...