Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #1 Skrevet 21. september 2013 Vi var på besøk hos min svigermor i går. Og sønnen min pleier å låne gitaren som hun eier. Men så fikk min sønn raseriannfall og begynte å slå gitaren hardt i gulvet, den ble selvsagt ødelagt og nå sier min svigermor at nå får jeg værsegod betale for den. Er ikke det litt drøyt av henne? Anonymous poster hash: 5fca9...56a
Gjest Anonymbruker85 Skrevet 21. september 2013 #2 Skrevet 21. september 2013 Nei det synes jeg ikke,hvis mine barn hadde ødelagt noe,hadde det vert rett og betale:)
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #4 Skrevet 21. september 2013 Er hun barnets farmor? Uansett synes jeg det er normal høflighet å erstatte ting som barna ødelegger. Anonymous poster hash: 871ac...3d8
☆☆☆ Skrevet 21. september 2013 #5 Skrevet 21. september 2013 Spørs på kor gamnalt barnet er synes eg. Klart at om det hadde vire eit hendelig uhell hadde saka vore annleis, det er ein risiko ein tek når ein låner bort til barn. Reint hærverk er noko anna, og forutsatt at barnet ditt er stort nok til å skjønne kva han gjer finn eg det naturlig at de erstattar gitaren.
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #6 Skrevet 21. september 2013 Hvis barnet ditt er av sorten som ødelegger og knuser tingene til andre, må du jo endten endre på reglene du har for han eller betale for tingene. Jeg for min del hadde aldri godtatt slik oppførsel fra mitt barn. Anonymous poster hash: 409d4...50e
Gjest <3Barn&Engler<3 Skrevet 21. september 2013 #7 Skrevet 21. september 2013 Uansett om hun lot barnet leke med den eller ikke, så er det vi som foreldre som erstatter det som ødelegges!
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #8 Skrevet 21. september 2013 Jeg mener man alltid skal erstatte ting barna ødelegger. Men når det er sagt så tror jeg ingen av besteforeldrene her ville tatt imot noen erstatning. Anonymous poster hash: 3fadc...708
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #9 Skrevet 21. september 2013 Når ditt barn ødelegger noe, må du erstatte det. Spiller ingen rolle hvem sine ting barnet ødelegger. Du bør også gjøre en innsats med oppdragelse av sønnen din. Det er ikke greit å ødelegge ting i sinne. Anonymous poster hash: 0e2aa...d12
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #10 Skrevet 21. september 2013 http://www.lovdata.no/all/hl-19690613-026.html#1-2, se §§1 og 2. Ut fra hva du skriver vil jeg nok tro at du er erstatningsplikting, Og så er det vel forøvrig god folkeskikk å erstatte det barna ødelegger?? Synes ikke det er urimelig i det hele tatt, synes nærmere det er flaut at du ikke av deg selv tilbød å erstatte den... Anonymous poster hash: 307ac...533
IceNose Skrevet 21. september 2013 #11 Skrevet 21. september 2013 Man erstatter jo det som blir ødelagt.Det sier seg jo selv egentlig.
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #12 Skrevet 21. september 2013 Om barnet er såpass gammelt at det burde vite bedre hadde jeg faktisk tatt pengene fra barnet, eller funnet på en passende straff. For det er jo ikke noe bra å ødelegge ting hos andre.. Da jeg var 8 år ble jeg satt i husarrest og måtte hjelpe mamma med å fikse i hagen for 30,- timen for å tilbakebetale 1000,- som jeg stjal.. Og jeg lærte for å si det slik. Men ja, du må erstatte det på en eller annen måte. Det er ditt barn. Selv om barnet har fått tillatelse av svigerforeldre å låne en ting er det ikke fritt frem for å ødelegge det heller. Anonymous poster hash: 924e3...374
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #13 Skrevet 21. september 2013 Jeg vet ikke helt, dersom det er hun som lar barnet leke med gitaren er jeg ikke enig i at du bør erstatte den. Hva hvis noen passer mitt barn og lar barnet leke med en ming dynasti vase som knuser, skal jeg da betale mange millioner i erstatning? Hvis det derimot er du som lar gutten gå og ta gitaren får du vær så god betale ja. Anonymous poster hash: 35cbb...2ab
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #14 Skrevet 21. september 2013 Hvis svigermor har latt barnet låne den vel vitende om at han kunne finne på å ødelegge den (eller du har advart henne om det), så hadde jeg ikke erstattet... da er det hun som har valgt å ta den risikoen. Anonymous poster hash: cf2ac...1e0
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #15 Skrevet 21. september 2013 Uavhengig av uhell eller ikke, uavhengig av om det er familie eller ikke; Alt barnet ødelegger, skal erstattes. Anonymous poster hash: 98f95...8a5
Himmel og hav Skrevet 21. september 2013 #16 Skrevet 21. september 2013 Selvfølgelig skal du kjøpe ny gitar. Det er vel ikke noe å lure på?
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #17 Skrevet 21. september 2013 Ja, som nevnt over her bør du muligens ta å få skikk og oppdragelse på den ungen din, mulig du og hadde hatt godt av litt oppdragelse med tanke på at du mente det var frekt av Henne og be om at du erstattet noe DIN sønn valgte å ødelegge! Uoppdragne frekke unger med uhøflige arrogante mødre er noe av det verste jeg ser. Anonymous poster hash: 409d4...50e
Følelsesvims Skrevet 21. september 2013 #18 Skrevet 21. september 2013 Ehm.... Ja? Hvis barnet mitt ødelegger noe så betaler jeg jo så klart for det! Hvor gammel er sønnen din?
Ooops I did it AGAIN Skrevet 21. september 2013 #19 Skrevet 21. september 2013 Kommer litt an på omstendighetene. Er det farmor som lar ungen leke med gitaren og hun vet han kan få utbrudd, og han ikke er mer enn 3-4 år, så tenker jeg hun må takke seg selv. Men er han 6-7-8 så bør han vite bedre og ha bedre kontroll enn å ødelegge... Og da kjøper du ny.
Anonym bruker Skrevet 21. september 2013 #20 Skrevet 21. september 2013 Hadde jeg vært farmora hans hadde jeg takket meg selv siden jeg lot han leke med den (hvis han er liten). Hadde jeg vært deg hadde jeg erstattet gitaren sporenstraks. Anonymous poster hash: 4271e...949
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå