Gå til innhold

Juni 2014 babyer


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg håper virkelig vi kommer i samme termingruppe krumelur!  Det hadde vært en veldig god støtte!!

 

Er det farlig når det er i egglederen? i forhold til eggstokken?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nei jeg aner ikke. Tror det er ganske vanlig at det setter seg i egglederen. Det er vel bare det at den kan bli herpa. Men da fjerner de den for ellers er det sjanse for at det kan skje igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

så lenge du fortsatt kan ha gode sjanser for å bli gravid igjen, så er det vel "greit". Helsa først..  Så du vet de kommer til å fjerne den? Da må den andre jobbe bra, slik at vi kan fortsette i samme gruppe ... :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ei her over skrev at det har skjedd masse trist for juni jentene, jeg skulle "ønske" det bare var meg, men 2 stk av veldig mange, er ikke så mye allikevel :D jeg er kjempe glad for at det går bra for alle dere der ute. Jeg skulle ønske det ALDRI skjedde deg krumelur. huff så trist. Vi og flere her har fulgt hverandre fra kaninleken før El, så skjer dette deg også... :(

 

tenker på deg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja hvis alt går bra med Lilla så er det kanskje bare vi to? Har blitt lett gravid hver gang så det skal vel ordne seg, er visst ikke så mye mindre sjanse hvis man bare har en eggleder. Vet jo ikke om de må fjerne den enda, den har vel ikke sprukket for da hadde jeg nok hatt veldig vondt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det hadde du sikkert hatt da!!  Det går nok helt bra med lilla. Det er lett å bli litt "overbekymra" , men hun har sett en liten baby, så det går nok helt fint :) må tenke positivt!   (lett for meg å si...doh...)

 

Det er bra du blir fort gravid da! det er jo et lyspunkt! Jeg skulle gjerne startet prøvingen igjen, men hver gang jeg planlegger at ikveld skal vi osv osv, så kommer det litt blod igjen (B are tre fire dråper) men da "tør " jeg ikke... haha idiotisk. vil starte igjen!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja det skjønner jeg. Vet ikke hvor lang tid det tar før man får eggløsning etter det her. Blir vel som en SA kanskje. Er så sulten, men får jo ikke dpise før de har operert meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig slitsomt å sitte og vente på en operasjon på den måten der.. :(

vet ikke når man gjør slik du gjør. Men slik med meg i dette tilfelle, som jobben ryddet opp selv, blir det jo samme opplegg som en SA forsåvidt. Aldri vært igjennom at kroppen har ryddet opp selv..

Bare drit lei av de to tre dråpene med blod som kommer... hva, må jeg ty til dusjen??Hahaha..

 

tenkte kanskje at det lønner seg å starte raskt igjen, siden alle sier man er ekstra fruktbar etter noe slik, så vil jeg ikke miste sjansen.Heh...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nimmelim, tar du eggløsningstester nå, eller er det helt nytteløst? Jeg håper virkelig dere begge er snart tilbake med spirer her:) !!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tok en for første gang nå. Siden g. Tester er såååå svake så startet jeg idag. Jeg vet jo at jeg ikke har el nå feks så den ble jo negativ men kjekt å holde et øye med det. Vil så gjerne begynne igjen... dumme dumme blod. Jeg er kanskje litt hysterisk der for det er utvannet blod men allikevel

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kjære kjære Krumelur. eg sender deg ein stor stor klem. dette klarer du. du er i trygge hender. dette har dei gjort mange mange gongar før. du skal bli gravid igjen,med den babyen som er meint for dekas familie. alt skal gå bra!

 

forferdelig lei meg for den brutale beskjeden du fekk og for at du ikkje fekk ha den vesle de har laga. hold ut kjære deg. det kjem betre dagar. eg gler meg til å følga med deg og vera der når det er din tur! klem!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

tusen takk jenter for at de har tenkt på meg i dag! så godt å ha deko! eg sendte den til Krumelur først i håp om å nå ho før operasjonen.

 

det gjekk altså BRA med meg i dag! den vesle har vokst frå 5 til 9 mm. og hjerta slår. eg er enno uroleg for at den er så liten, for det stemmer jo ikkje. men vesle vennen vår har iallefall hatt ei god veke :)

 

igjen tusen takk for at de "var med meg" i dag.

 

et stort skår i gleden med Krumelur. livet er jammen ikkje verken lett eller rettferdig alltid.

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flott at det gikk bra med deg lilla! !! Det var jo det vi sa :) de på ul hadde vel sagt hvis baby var for liten. Vær glad du har det fint :) ikke se på slike lister for det finnes ingen fasit ..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grusomt å høre krumelur..

Nå gruer jeg meg ennå mer til min ul kl. 17.30.. Usj..

Bra alt er bra med deg lilla80!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mye som skjer her når man ikke har vært innom på noen dager. Jeg har blitt sykemeldt ut uken pga kløe, trøtt, sliten og vondt i skuldre og nakke. Gleder meg veldig til ultralyd og første svangerskapskontroll kl9 på fredag.

 

Blir kjekt å få se fosteret og kanskje senke skuldrene litt! Har liksom ikke hatt så ømme pupper siste dagene, og ikke vært særlig kvalm (men det er nok pga de tablettene jeg fikk) og i nwatt våknet jeg ikke for å gå på do heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så godt å lese at alt sto bra til Lilla, da kan du fortsette å se fremover! :)

Ønsker også alle som skal på ul denne uka masse lykke til! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei sunfly :)

 

takk takk :) nei, har bare rett og slett vært travelt, ikke noe annet :) jo da, alt bra her :) var muligens en kamerasky liten en på forrige ultralyd, så hun så bare en, men hun trodde hun skimtet nr.2 :) men skal tilbake fredag 1.november og høre hjertelyd, så da får vi se om det er bare 1 eller 2 :) men den ene hadde det bra :) har bilde på kjøleskapet, hehe  :wub:

 

hvordan går det med deg? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...