Anonym bruker Skrevet 7. september 2013 #1 Skrevet 7. september 2013 Har laget meg en profil der, men foreløpig uten bilde. Jeg har sett diverse bekjente der, men det er særlig én jeg ikke vil skal vite at jeg har profil på en sån side. Han har vært inne og sett på siden min, og jeg på hans, men jeg håper han ikke skjønte at det var meg. Jeg ser man kan blokkere profiler. men hva skjer da? Hva får han vite om det? Jge må dessuten gå inn på hans profil for å kunne blokkere den - vil det da komme opp at jeg har besøkt den igjen? Vil gjerne legge ut bilde, men skjule meg for ham. Anonymous poster hash: 4d497...913
Anonym bruker Skrevet 7. september 2013 #2 Skrevet 7. september 2013 ingen som vet? hi Anonymous poster hash: 4d497...913
Anonym bruker Skrevet 8. september 2013 #3 Skrevet 8. september 2013 ingen som vet? hi Anonymous poster hash: 4d497...913 *dyttelidytt* Anonymous poster hash: 4d497...913
Anonym bruker Skrevet 8. september 2013 #4 Skrevet 8. september 2013 jeg vet ikke hvordan det er der, men på sukker kan man blokkere. Tror at det er sånn at de du blokkerer forsvinner fra listene. Ikke 100% sikker. Gjør det evt før du legger til bildet ditt? Går sikkert an å søke seg til det på sidene deres? Anonymous poster hash: 43b38...074
Anonym bruker Skrevet 8. september 2013 #5 Skrevet 8. september 2013 jeg vet ikke hvordan det er der, men på sukker kan man blokkere. Tror at det er sånn at de du blokkerer forsvinner fra listene. Ikke 100% sikker. Gjør det evt før du legger til bildet ditt? Går sikkert an å søke seg til det på sidene deres? Anonymous poster hash: 43b38...074 Jeg har søkt, men det står bare hvordan man kan blokkere, jeg da ikke lenger dukker opp i deres søk, eller noe sånt, men ikke om de kan se at jeg var inne på siden deres først (for det må jeg for å kunne blokkere ham) Anonymous poster hash: 4d497...913
Anonym bruker Skrevet 9. september 2013 #6 Skrevet 9. september 2013 jeg vet ikke hvordan det er der, men på sukker kan man blokkere. Tror at det er sånn at de du blokkerer forsvinner fra listene. Ikke 100% sikker. Gjør det evt før du legger til bildet ditt? Går sikkert an å søke seg til det på sidene deres? Anonymous poster hash: 43b38...074 Jeg har søkt, men det står bare hvordan man kan blokkere, jeg da ikke lenger dukker opp i deres søk, eller noe sånt, men ikke om de kan se at jeg var inne på siden deres først (for det må jeg for å kunne blokkere ham) Anonymous poster hash: 4d497...913 *Gjør et siste dytteforsøk* hi Anonymous poster hash: 4d497...913
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå