Anonym bruker Skrevet 9. august 2013 #1 Skrevet 9. august 2013 Vurderer å booke rom der når vi skal til Oslo, men finner ikke hjemmeside og da blir jeg litt skeptisk.... Noen som har vært der eller kjenner til det? Anonymous poster hash: dcfec...8b8
Anonym bruker Skrevet 9. august 2013 #2 Skrevet 9. august 2013 Dytt Anonymous poster hash: dcfec...8b8
stjertløvetann Skrevet 9. august 2013 #3 Skrevet 9. august 2013 Er det det samme som Bjørvika Apartments? For jeg er i Oslo nå i en leilighet jeg har booket hos de (eller jeg booket Opera Apartments da, men det er samme greia) og jeg superfornøyd!! Flott leilighet, sentralt, og bare hyggelige og behjelpelige mennesker som jobber der! Kan trygt anbefales!
Anonym bruker Skrevet 9. august 2013 #4 Skrevet 9. august 2013 Nei, de har ikke de samme bildene ihvertfall - men ligger jo i samme område. Litt i tvil jeg... På booking.com kommer de opp som to forskjellige. Anonymous poster hash: dcfec...8b8
Anonym bruker Skrevet 10. august 2013 #5 Skrevet 10. august 2013 Ingen som vet noe om de? Ikke det samme som Bjørvika Apartments nei. Telefonnummeret går til en Anton Amarapala, så det er jo også litt rart. Bør jeg være mistenksom? Booker gjennom booking.com, og har alltid hatt gode erfaringer med det tidligere... http://www.booking.com/hotel/no/central-oslo-apartment-bja-rvika.no.html?sid=34821a4f1e41927adf8e293eed3245aa;dcid=1;srfid=dd8f180e8454e5b12505e662398d7604e9fdbd4fX77 Anonymous poster hash: dcfec...8b8
Anonym bruker Skrevet 11. august 2013 #6 Skrevet 11. august 2013 Du kan kontakte Booking.com hvis du trenger mer info om stedet. Tror nok det er ok ettersom alle overnattingssteder som ligger der må ha en avtale med Booking.com. Anonymous poster hash: d1606...326
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå