Gå til innhold

joggeskonorge.com??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har bestilt sko herifra? har veldig lyst men er redd for svindel..har ikke hørt om den siden før...

Noen med erfaring? :)

 

Anonym poster: a0b4b67925f17331a4c8d2569b9714c9

Videoannonse
Annonse
Skrevet

JA...jeg har 3 ganger forsøkt å bestille noen joggesko fra de men får aldri bestillingen igjennom. Jeg har også i den forbindelse sendt de utallige emailer uten å få svar. Min konklusjon er at dette er FAKE og hold deg unna!!!

Skrevet

Jeg prøvde sist igår å bestille, men har samme erfaring som hun som skriver over meg!

Betalingen går ikke gjennom.....

 

Dette er svindel butikk på nett..

Skrevet

ser ut som svindel ja... emailen er en GMAIL adresse...

 

 

Anonym poster: f84937f64f8c0a2978d3e91e6292051d

Skrevet

Oppdatering: fikk i går 1 par (av de 6 parene jeg har prøvd å bestille)på døren. Disse skoene er FAKE og kommer fra Vietnam....jeg må nesten le.

Det eneste jeg nå blir urolig for er om jeg får de andre parene jeg har prøvd å bestille og om jeg bør sperre kortet mitt? Noen er faringer med dette her?

Skrevet

Svindel. Googøe den så kommer den opp i en artikkel om svindel

 

Anonym poster: 803f2b32c43beb77afc2831030f1048b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...