Anonym bruker Skrevet 24. februar 2013 #1 Skrevet 24. februar 2013 Om jeg gjør slik at får.eks svigermor ikke kan se alt jeg legger ut- men vennene hennes kan se det. Får hun da opp på Wallen sin når våre felles venner kommenterer det jeg har blokkert for henne? Og om man velger å legge ut et bilde og gjør slik på innstillingene at kun noen få kan se. Om disse da deler mitt bilde videre kan alle deres venner se? Og finnes det noen måte å gjør slik at bildet ikke kan videredeles?? Anonym poster: a142de363dbad04241d264b88beebfa3
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2013 #2 Skrevet 24. februar 2013 Ja, ja og nei. Anonym poster: 7d81b9d26702ffd9fa455b7ca6d72457
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2013 #3 Skrevet 24. februar 2013 Så da er det ikke vits å blokkere noen man har felles venner med. For da ser de det som er blokkert om noen kommenterer? Supert.. Anonym poster: a142de363dbad04241d264b88beebfa3
Anonym bruker Skrevet 26. februar 2013 #4 Skrevet 26. februar 2013 Jo, det skal fint gå an å ordne innstillingene slik at venners venner ikke ser. Hvis du blokkerer henne blokkeres hun også fra å se det felles venner skriver til deg, og motsatt. Anonym poster: ee5e5771ff2a5ea9e0bcf89d66f1f130
Anonym bruker Skrevet 26. februar 2013 #5 Skrevet 26. februar 2013 Jo, det skal fint gå an å ordne innstillingene slik at venners venner ikke ser. Hvis du blokkerer henne blokkeres hun også fra å se det felles venner skriver til deg, og motsatt. Anonym poster: ee5e5771ff2a5ea9e0bcf89d66f1f130 men må hun BLOKKERES helt? Eller virker det også om man bare huker av for at alle kan se UTENOM hun? Vil jo helst ikke hun skal vite at jeg blokkerer.. Anonym poster: a142de363dbad04241d264b88beebfa3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå