Anonym bruker Skrevet 24. februar 2013 #1 Del Skrevet 24. februar 2013 Vil lage sveler. Men har ikke kefir eller kulturmelk. Kan jeg blande litt melk og rømme f. eks.? Eller blir det fælt? :-P Anonym poster: e5cfcfadd775ed1cc218d2ab1267305c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Magia Skrevet 24. februar 2013 #2 Del Skrevet 24. februar 2013 Vil tro rømme gjør susen ja, og litt melk for å få mer mengde. Men tror det må være seterrømme, for jeg tror ikke lettrømme kan varmes opp. Mulig jeg tar feil. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2013 #3 Del Skrevet 24. februar 2013 Søren, er lettrømme jeg har.. Jaja.. Takk for svar hvertfall :-) Anonym poster: e5cfcfadd775ed1cc218d2ab1267305c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Magia Skrevet 24. februar 2013 #4 Del Skrevet 24. februar 2013 Jeg er ikke heeelt sikker altså. Spør google, så får du nok svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ellen-propellen Skrevet 24. februar 2013 #5 Del Skrevet 24. februar 2013 Lettrømme kan varmes opp det. Men om det fungerer å blande den med melk får å få surmelk tipper jeg går dårlig. Du vil nok ikke få den nødvendige konsistensen. Hva med pannekaker eller vaffel i steden? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2013 #6 Del Skrevet 24. februar 2013 Du kan godt bruke rømme men det blir jo selvsagt ikke det samme som med surmelk. Men det blir veldig godt likevel:) Hvis du googler sveler så får du nok opp oppskrifter uten surmelk Anonym poster: 9bdac137e88d737adec68e6df1e6065b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå