Anonym bruker Skrevet 30. januar 2013 #1 Del Skrevet 30. januar 2013 Har prøvd flere ganger nå med en oppskrift som blir sånn ganske flytende.. Deigen hever kjempefint, men uansett hva jeg gjør blir de harde som sten utenpå og deigete og ikke ordentlig stekt inni.. Har prøvd å la de stå lenger i ovnen - ingen forskjell Har prøvd med og uten smurt form - ingen forskjell Vurderer å prøve sånne silikonformer, men det skal vel egentlig ikke utgjøre en kjempestor forskjell? Noen tips?? Anonym poster: 891e691d348f51efe51b48f306697153 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2013 #2 Del Skrevet 30. januar 2013 Er vel helt vanlig at den typen brød blir slik. Lag en ordentlig deig. Gjerne av disse ferdigpakkene. Solsikkebrødene er gode. Anonym poster: 82118d8bcfda3223d1b8cf0b56764654 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145000984 Del på andre sider Flere delingsvalg…
det er berre mordi Skrevet 30. januar 2013 #3 Del Skrevet 30. januar 2013 Du hever vel brøda ETTER at dei har komt i forma og? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145000990 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2013 #4 Del Skrevet 30. januar 2013 Sett ned temperaturen og stek lenger.. Anonym poster: 583116bc57e6965e9c903b38ce9474d1 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145000993 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2013 #5 Del Skrevet 30. januar 2013 Hever både i bollen og i forma.. Og de hever kjempebra! Blir store og fine.. :/ HI Anonym poster: 891e691d348f51efe51b48f306697153 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145000996 Del på andre sider Flere delingsvalg…
det er berre mordi Skrevet 30. januar 2013 #6 Del Skrevet 30. januar 2013 Hm.. mystisk. Mine vart driiitbra (men eg har ei ganske fast deig, og suser dei inn på 200 grader i ein time.) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001008 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ylajali*84 Skrevet 30. januar 2013 #7 Del Skrevet 30. januar 2013 Stek brødene i form i 40 minutter,ta de ut av formen og stek de i 15 min opp ned på rist. Det gjør jeg,bruker oppskrift som gir løs deig og det blir gode og saftige men gjennomstekte brød:-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001013 Del på andre sider Flere delingsvalg…
det er berre mordi Skrevet 30. januar 2013 #8 Del Skrevet 30. januar 2013 Nederst i omnen! (gjer du det og?) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001020 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2013 #9 Del Skrevet 30. januar 2013 Hm.. mystisk. Mine vart driiitbra (men eg har ei ganske fast deig, og suser dei inn på 200 grader i ein time.) Men du lager sånn deig som ikke skal eltes? HI Anonym poster: 891e691d348f51efe51b48f306697153 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001022 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2013 #10 Del Skrevet 30. januar 2013 Stek brødene i form i 40 minutter,ta de ut av formen og stek de i 15 min opp ned på rist. Det gjør jeg,bruker oppskrift som gir løs deig og det blir gode og saftige men gjennomstekte brød:-) Det skal jeg prøve.. Anonym poster: 891e691d348f51efe51b48f306697153 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001024 Del på andre sider Flere delingsvalg…
det er berre mordi Skrevet 30. januar 2013 #11 Del Skrevet 30. januar 2013 Hm.. mystisk. Mine vart driiitbra (men eg har ei ganske fast deig, og suser dei inn på 200 grader i ein time.) Men du lager sånn deig som ikke skal eltes? HI Anonym poster: 891e691d348f51efe51b48f306697153 Eg laga deig som eg brukte rå muskelkraft på lenge;) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001029 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2013 #12 Del Skrevet 30. januar 2013 Nederst i ovnen ja.. Men har stekt de i 'bare' 45 minutter! Det stod 25-35 minutter i oppskriften.. Men kanskje jeg bare må la de stå enda lenger da! Er bare det at de blirmså sinnsykt harde utenpå Anonym poster: 891e691d348f51efe51b48f306697153 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001032 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ylajali*84 Skrevet 30. januar 2013 #13 Del Skrevet 30. januar 2013 Hvis du putter de i pose mens de ennå er litt lunkne blir skorpa myk. Jeg synes forøvrig at brød av denne typen ikke egner seg så godt til frysing,så bruker å lage to om gangen. De har god holdbarhet. Enkelt å lage ofte når det er bare å røre sammen deigen:-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001049 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Puppen og lillemor Skrevet 30. januar 2013 #14 Del Skrevet 30. januar 2013 Hvis du putter de i pose mens de ennå er litt lunkne blir skorpa myk. Jeg synes forøvrig at brød av denne typen ikke egner seg så godt til frysing,så bruker å lage to om gangen. De har god holdbarhet. Enkelt å lage ofte når det er bare å røre sammen deigen:-) Det var derfor jeg ville lage sånne brød.. Men blir hverken enkelt eller billig å bake brød selv når man kaster to mislykka brød hver dag :/ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001060 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ylajali*84 Skrevet 30. januar 2013 #15 Del Skrevet 30. januar 2013 Hvis du putter de i pose mens de ennå er litt lunkne blir skorpa myk. Jeg synes forøvrig at brød av denne typen ikke egner seg så godt til frysing,så bruker å lage to om gangen. De har god holdbarhet. Enkelt å lage ofte når det er bare å røre sammen deigen:-) Det var derfor jeg ville lage sånne brød.. Men blir hverken enkelt eller billig å bake brød selv når man kaster to mislykka brød hver dag :/ Prøv å steke de som forklart over og se om det blir bedre,fungerer iallefall kjempebra her Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001081 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2013 #16 Del Skrevet 30. januar 2013 Jeg ville prøvd å ha litt mer mel i deign så den er ikke like flytende. Jeg lager brød med løs deig, den går ikke ann å eltes, men den er heller ikke flytende. Brødene jeg snur brødene i formene, for toppen blir gjerne litt mer stekt enn bunnen i formene jeg har. Og da blir toppen mykere. Blir de veldig harde kan du også prøve å pensle de med melk med engang de har kommet ut av ovnen, og legg ett bakeklede over, evt en pose over der. Anonym poster: a2dbbc612c8e39644fcd756f4118a6bd Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144014819-br%C3%B8dbaking-hva-gj%C3%B8r-jeg-galt/#findComment-145001114 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå