Jump to content
gunnc

Andre som er utolmodige?! :)

Recommended Posts

gunnc

Tips til å få tiden til å gå? Enda 3 uker igjen til termin:) går å "kjenner" mye etter om ting er på gang... Har mye menssmerter og slimproppen har gått... Alle andre i familien min har født 2 uker før termin, og jordmor sier gutten min er veldig stor:) (jeg er 160 lav)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Ele

Ingen tips her, tiden går ikke fort! Jeg har to uker igjen, bekkenlåsning, bekkenløsning og symfyseløsning, vondt uansett hva jeg gjør! Skulle så gjerne tapetsert og pussa opp litt småmøbler til barnerommet, det var plana i utgangspunktet!! Menmen, det blir nok til slutt!! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
februar13jente

jeg er 26+5 idag, så har ennå litt over 3 uker til termin.. og kjenner at jeg begynner å bli litt utålmodig.. Jordmor sier at jeg kan føde litt før, men jeg prøver å belage meg på å gå over(selvom det er vanskelig) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
gunnc

Samme her;) har bestemt meg for å fokusere på 1 uke om gangen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bonanza

Jeg "kjemper" meg gjennom uke for uke jeg også... Hadde det ikke vært for bekkenløsnngen som hemmer meg endel, så hadde ikke dagene blitt så lange. Prøver å finne små oppdrag hver uke, som denne uken har jeg vært hos frisør og skal til hudpleie i dag. Ikke mye jeg orker å gjøre hjemme av husarbeide og matlaging, men må jo, så pusler jo litt og lager så grei mat jeg kan. Får så vondt i bekkenet og det stinger nedover i symfysen når jeg står for lenge. Men er takknemlig for at disse plagene har kommet for fullt etter nyttår, slik at det er ikke all verdens tid jeg har plagdes med dette her. Andre har jo plager hele svangerset m bekkenløsning feks...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...