Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #1 Del Skrevet 22. desember 2012 Hjelpes, trodde vi skulle kose oss og stresse ned, men neida hun mener det beste er og steke den dagen før og varme den opp på julaften! Anonym poster: 207a6d6a656b21c9623989e0b46f67e7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
★julestjerne★ Skrevet 22. desember 2012 #2 Del Skrevet 22. desember 2012 Og? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #3 Del Skrevet 22. desember 2012 Jeg har ingen svigermor og sønnen min får ikke feire sammen med farmor. Vi besøker gravden hennes med en krans hver julaften Anonym poster: 3b10697f38cfda1d8fa4ee62d19ec2c1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #4 Del Skrevet 22. desember 2012 Graven Anonym poster: 3b10697f38cfda1d8fa4ee62d19ec2c1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #5 Del Skrevet 22. desember 2012 Jeg har ingen svigermor og sønnen min får ikke feire sammen med farmor. Vi besøker gravden hennes med en krans hver julaften Anonym poster: 3b10697f38cfda1d8fa4ee62d19ec2c1 Å kjære!!! Du skal ikke komme med at vi må tenke på de stakkars barna i Afrika og vel? Anonym poster: 9cd58eaaf7e13392c957b0cb96243eb4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #6 Del Skrevet 22. desember 2012 Og så??? Anonym poster: 9fd4debd9b054fa2eb0512b6c6a75bad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Caprica Skrevet 22. desember 2012 #7 Del Skrevet 22. desember 2012 Jeg gjorde det i fjor. Den ble veldig saftig og god! Mange.gjør dette :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #8 Del Skrevet 22. desember 2012 Har hørt at dette er et tips for å få den ekstra god. Min tante gjør også det. Anonym poster: e2cfeb76831a49ec9181c767ce1a04c4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #9 Del Skrevet 22. desember 2012 ja jeg tror ikke det er helt uvanlig. Tror egentlig mamma gjør det også stort sett og jeg mener da ribba har vært veldig god. Har jo spist ribbe "rett fra ovnen" også og dette er heller ikke å forakte. At det er noen kjempeforkjell har jeg ikke merka. Anonym poster: 2ea7fef04c0410765329ba21d1453b30 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Liljekonvall<3 Skrevet 22. desember 2012 #10 Del Skrevet 22. desember 2012 Haha! Det er ikke rart det er mange "svigermonstre" rundt om kring. Det skal jo ingen ting til å få det tilnavnet..! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Steget Skrevet 22. desember 2012 #11 Del Skrevet 22. desember 2012 Det er ikke uvanlig å gjøre det. Men da får man ikke sprø svor. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #12 Del Skrevet 22. desember 2012 Jupp jeg har fått sprø stor selv om jeg har gjort det slik Anonym poster: 9fd4debd9b054fa2eb0512b6c6a75bad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mor Stratos Skrevet 22. desember 2012 #13 Del Skrevet 22. desember 2012 Skjønner ikke hvorfor det skal være stressende å steke ribbe jeg da....? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vicky Pollard Skrevet 22. desember 2012 #14 Del Skrevet 22. desember 2012 (endret) Javisst måååå hun det, for det er jo så himla mye arbeid å slenge den i ovnen ei stund! Skal hun spare tid, skreller hun heller poteter og kålrabi og legger kjølig i vann lillejulaften... Det er forskjell i smaken, ribba blir tørrere og svoren seig npr den varmes opp igjen. De som mener dets maker likedan, har enten elendige smaksløker eller null peiling på mat... Endret 22. desember 2012 av Vicky Pollard Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #15 Del Skrevet 22. desember 2012 Javisst måååå hun det, for det er jo så himla mye arbeid å slenge den i ovnen ei stund! Skal hun spare tid, skreller hun heller poteter og kålrabi og legger kjølig i vann lillejulaften... Det er forskjell i smaken, ribba blir tørrere og svoren seig npr den varmes opp igjen. De som mener dets maker likedan, har enten elendige smaksløker eller null peiling på mat... Og du er selvutnevnt matekspert? Ser at du har kommentert på andre tråder også bare for å trolle. Selv om enkelte gjør ting på andre måter enn det du gjør, så betyr det ikke at din måte alltid er den beste Ribba blir saftig og god hver gang vi varmer den opp, og svoren blir sprø hver gang Anonym poster: de1f18257095c928db00d369b46931fa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest jule-Juliea Skrevet 22. desember 2012 #16 Del Skrevet 22. desember 2012 Er det bare jeg som tenker dette er en type "mottråd" til tråden der mannen vil ha svor på ribba og får julen ødelagt fordi svigemoren hans er fra en sær og svorløs familie? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Julemusa83 Skrevet 22. desember 2012 #17 Del Skrevet 22. desember 2012 Føler bare for å nevne at de fleste gangene dere spiser ribbe på restaurant er ribba tilberedet. På forhånd og varmet opp til servering. Har aldri opplevd klagging verken på seig svor eller tørr ribbe. Jobbet riktignok kun gjennom to julebord sesonger som restaurant kokk og to som institusjonskokk. Så har vel for lite ribbe erfaring til å mene noe, men jeg ser ikke problemet med den fremmgngsmåten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vicky Pollard Skrevet 22. desember 2012 #18 Del Skrevet 22. desember 2012 (endret) Javisst måååå hun det, for det er jo så himla mye arbeid å slenge den i ovnen ei stund! Skal hun spare tid, skreller hun heller poteter og kålrabi og legger kjølig i vann lillejulaften... Det er forskjell i smaken, ribba blir tørrere og svoren seig npr den varmes opp igjen. De som mener dets maker likedan, har enten elendige smaksløker eller null peiling på mat... Og du er selvutnevnt matekspert? Ser at du har kommentert på andre tråder også bare for å trolle. Selv om enkelte gjør ting på andre måter enn det du gjør, så betyr det ikke at din måte alltid er den beste Ribba blir saftig og god hver gang vi varmer den opp, og svoren blir sprø hver gang Anonym poster: de1f18257095c928db00d369b46931fa Trolle? Nei absolutt ikke! Det er ikke min måte, det er en allmenn sannhet, det sier seg jo selv egentlig.. Og om du synes den er like god, ja da har du enten ikke smaksløker eller peiling... Men for all del Du kan vel likegodt kjøpe Fjordland til jul. Jeg liker god fersk mat, tilberedt på skikkelig vis, ikke oppigjenvarmet kjøtt- det duger kun til nattmat! Endret 22. desember 2012 av Vicky Pollard Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #19 Del Skrevet 22. desember 2012 Svoren blir sprø hvis man steker ribba dagen før også, men da må man få den sprø den dagen man steker den. Er ikke svoren sprø da, så får man ikke til det når man varmer den opp igjen. Jeg steker også ribba dagen før, ikke fordi det er styrete å steke en ribbe, men fordi jeg ikke er hjemme før ca en halvtime - time før vi får besøk på julaften og på den tiden blir det dårlig ribbe. Anonym poster: 8ee8451c24d6487e4fd69e10341099dd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2012 #20 Del Skrevet 22. desember 2012 La svigermor styre så kan du slappe av, er ikke verre enn det. Anonym poster: 165af641f5e68d83bbd49e3fdb8f8430 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
humlesurr Skrevet 22. desember 2012 #21 Del Skrevet 22. desember 2012 Om det, opp igjen varmet ribbe, er alt som skal til for å få helvete løst så høres det ut som om du egentlig har det ganske fint! God jul! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 22. desember 2012 #22 Del Skrevet 22. desember 2012 Hennes hus, og hun gjør som hun vil vel? Er da ikke verdens undergang om ribba er stekt dagen føre? Er hun riktig så dyktig, så fikser hun nok sprø svor til julaften når den varmes opp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemor30 Skrevet 22. desember 2012 #23 Del Skrevet 22. desember 2012 Det er da ikke stress å steike ribba! Setter den i ovnen tidlig på morran og der står den til middagstid Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Heartbroken Skrevet 22. desember 2012 #24 Del Skrevet 22. desember 2012 Reagerte litt på dette med helvete jeg da. Er det så grusomt om hun steker ribba litt før altså? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå