Jump to content
:o) :o) :o)

Hvordan er formen, jenter? Har dere mye kynnere?

Recommended Posts

:o) :o) :o)

Jeg har vært 100% sykemeldt siden slutten av august pga migrene, bekkenløsning og sterke kynnere. Migrenen ga seg heldigvis når jeg ble sykemeldt, kynnerne ble bedre, men bekkenløsningen blir jo bare verre og verre jo lenger en kommer i svangerskapet.

 

Kynnerne har tiltatt nå mot slutten... Har termin på julaften, og i dag har jeg klart å gjøre fint lite. Kynnerne setter inn så fort jeg beveger på meg... Uuuugh!!!

Er det noen andre her som er plaget med sterke kynnere så tidlig? Eller er dere alle i super form og 100% jobb! Skulle gitt mye for å jobbet altså, hvertfall litt!!! Men det går fint lite, når jeg må ta pauser bare for å tømme oppvaskemaskinen! Dessverre er det mye i huset som faller på mannen om dagene, så samvittigheten min er ikke helt god. Men han står på og klager lite, heldigvis:) Nei, jeg ser frem til å få kontroll over egen kropp igjen nå! Og ikke minst, til å holde vesle nurket i armene<3 Godt det bare er noen uker igjen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

peanutts82

jeg har vært sykemeldt i nesten 3 mnd nå grunnet bekkenløsning. kynner har jeg ikke kjent til så mye... magen blir hard når jeg går turer eller anstrenger meg fysisk som klesvask, støvsuging osv. men jeg kjenner mest bekkenløsningsmertene. kan ikke si at jeg har plagsomme eller voldsomme kynner. de er ihvertfall ikke vonde. har dager og uker uten energi også dager hvor jeg har energi til alt og angrer bittert dagen etter for da straffer bekkenet meg. er 37 uker imorgen. var på kontroll igår og alt er fint, frisk som en fisk som jordmor sa. :P har ikke opplevd noe særlig halsbrann heller. ikke har jeg hatt forstoppelse. men derimot mye søvnproblemer og tunghetsfølelse. andpusten utover kvelden for babisen skiviser lungene. jordmor sa igår at hode hadde ikke festet seg enda. jaja... det var et lite rapport om min form. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Squirrel79

Jeg er 37+4 på vei i dag, så i går var første offisielle permisjonsdag for min del. Jeg jobbet 50% de siste to ukene, ellers har jeg jobbet fullt. Ble redusert pga. bronkitt og mye hosting.

 

Formen har i grunn vært bra, men de siste par mnd har jeg hatt mye kynnere. De gjør ikke vondt, men det er ubehagelig å gjøre ting mens de pågår, siden det strammer veldig. Forrige svangerskap kan jeg ikke huske at jeg hadde kynnere før siste uka.

 

Bekkenløsning har jeg kjent lite til, bare hvis jeg har vært ekstra aktiv en dag. Da kjenner jeg det i venstre lysken dagen etterpå og om natta. Men heldigvis holder det seg helt fint i sjakk. Sover vel så bra som jeg kan håpe om nettene, og satser på at det betyr at vi får ennå en sover. Førstemann er et sovedyr, og jeg sov godt med han i magen også.

 

Da er det bare å vente på ukene som kommer, og håpe at det skjer noe snart. Synes magen begynner å bli en smule framtung.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Desemberprins kom 20des :)

Kan vel ikke klage på formen, ble 100% sykemeldt for en uke siden pga at jeg ikke sover eller har gjort det de siste mnd og kynnere kom og gikk :( så nå kjeder jeg meg hjemme og kynnere kommer når jegstøvsuger, bøyer meg eller går fort....

Share this post


Link to post
Share on other sites
jomfru1964

Har kynnere 80% av tiden,men så er det og mitt 5 svangerskap.Så da er det visst ganske vanlig.Det er stort sett ikke smertefullt,bare veldig ubehagelig.Jeg liker å være effektiv,liker å gå fort,men nå må jeg liksom bare tusle rundt som en 90 åring,sukk.Begynner å merke endel nedpress,og vonde stikninger.Og søvnen er veldig oppstykket,men jeg jobber bare 20%,dvs 2 halve dager i uken.Så jeg kan ta meg en lur på dagen,er veldig heldig sånn:-) Dagene flyr til tross for at jeg får lite gjort! Blir endel tv titting imens jeg strikker! Har hatt en vanvittig produktivitet på det området da.Elsker å lese,men nå klarer jeg ikke konsentrere meg så godt om en bok. Blir snart veldig annerledes........Har 35 dager igjen til planlagt keisersnitt!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Linda_S

Er nå 36+5, og synes det går bra:=)

Jobber 70%, noe jeg har gjort et par-tre uker. Slet med søvn og ubehag i ryggen av å sitte så mye stille på jobb at jeg ikke klarte jobbe fullt uten å være trøtt og ukonsentrert hele dagen.

Men nå er det jo permisjon fra onsdag, da:)

Litt skummelt å vinke farvel for nå til et trygt sted i hverdagen, når jeg vet så lite om hva jeg har i vente, men ser frem til å disponere dagene i mitt tempo.

 

Har hatt litt ubehag i lysken og bekkenet innimellom en ukes tid, men det ga seg i går. Er vel det eneste jeg egentlig har kjent av vondter. Vært maks heldig med formen, så jeg kan gå som jeg vil og trene tre ganger i uken. Blir fortere trøtt utover kvelden nå, kjenner jeg, og sosialt er jeg nok ikke like mye med som ellers. Mye mer hjemmekjær, merker jeg!

 

Kort sagt, det kunne vært langt verre. Det har vært en drømmegraviditet til nå, så håper seriøst ikke verden og universet vender seg mot meg og gir meg en fødselsopplevelse fra varmeste helvete!!:-D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

evie27

Formen er bra! Jeg er veldig spent på om jeg får november baby. Har vært på sykehuset for vendingsforsøk i dag, som ikke fungerte siden lillegutt hadde festet seg, så nå blir det setefødsel... Grøss.. 2 cm åpning og moden så fødselen kunne starte når som helst sa legen! Har jo ikke termin før 15 desember så håper han holder seg inne litt til!:0)

Share this post


Link to post
Share on other sites
samu

tipp topp superform. masse kynnere og nedpress

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...