Anonym bruker Skrevet 29. oktober 2012 #1 Del Skrevet 29. oktober 2012 Har masse kjøttdeig og skal lage opp kjøttkaker å fryse ned. pleier å bruke potetmel, men har gått tom. kan jeg lage det uten? Kanskje har du et annet tips? Kom gjerne med din beste kjøttkakeoppskrift Gammel vane er vond å vende vet du Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sug lut Skrevet 29. oktober 2012 #2 Del Skrevet 29. oktober 2012 Bruker aldri potetmel, bare kjøttdeig, medisterdeig og et egg (pluss krydder). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kanutten83 Skrevet 29. oktober 2012 #3 Del Skrevet 29. oktober 2012 Du kan bruke vanlig hvetemel også, det har moren min alltid gjort. Ellers så blir ikke kjøttkakene noe særlig annerledes om du sløyfer potetmel eller hvetemel en gang Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
JØBEN Skrevet 29. oktober 2012 #4 Del Skrevet 29. oktober 2012 Jeg bruker bare kjøttdeig og litt krydder. Salt og pepper. Ingenting annet. Det eneste jeg gjør er å dele opp kjøttdeigen i så mange deler som jeg trenger. Ca 6-8 kjøttkaker per kjøttdeig. Jeg bruker litt vann på hendene når jeg "baker" de sammen. Så steker jeg de i en ildfast form i stekeovnen på 225 grader. Da blir de ikke svidd, og godt gjennomstekt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nerdybirdy Skrevet 29. oktober 2012 #5 Del Skrevet 29. oktober 2012 bruk hvetemel? eller potetmos fra pose, eller griljemel? har ikke oppskrift på kjøttkaker, mare slenger ihop noe ala: karbonadedeig egg hvetemel griljemel potetmos salt pepper olje chilipulver løk NAM :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ikkesåallerværst Skrevet 29. oktober 2012 #6 Del Skrevet 29. oktober 2012 Brødsmuler oppbløtt i vann. Potetmel har jeg aldri hørt om Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tyr82 Skrevet 29. oktober 2012 #7 Del Skrevet 29. oktober 2012 Jeg pleier å bruke litt potetmel, litt hvetemel, egg (alle de tre dosert etter hvor mye kjøttdeig jeg har oppi av gangen), bittelitt fløte (digg!) og salt/pepper. Har flere ganger lagd det uten potetmel, null stress Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 29. oktober 2012 #8 Del Skrevet 29. oktober 2012 Takk for mange svar Da setter jeg igang UTEN potetmel ..Pleier å steke i stekepanne men kunne tenkt meg å ta det i ovnen denne gangen. Hvor lenge bør dem stå i ovnen på 225 grader da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå