Februargullet2013 Skrevet 12. oktober 2012 #4 Skrevet 12. oktober 2012 bare slette samtaler,i alle fall det jeg gjør
Gjest fjernet-medlem-1402 Skrevet 12. oktober 2012 #5 Skrevet 12. oktober 2012 du huker vel bare av og velger slett merkede samtaler? hvis jeg husker riktig nå da
silje1989 Skrevet 12. oktober 2012 #6 Skrevet 12. oktober 2012 Mener du det som kommer i innboksen? gå inn på samtalen du vil slette og gå på handlinger. trykk arkiver. eller slett samtale
Anonym bruker Skrevet 12. oktober 2012 #7 Skrevet 12. oktober 2012 bare slette samtaler,i alle fall det jeg gjør Da slettes de vel bare for deg, og ikke for de som du har hatt samtalene med?
silje1989 Skrevet 12. oktober 2012 #8 Skrevet 12. oktober 2012 bare slette samtaler,i alle fall det jeg gjør Da slettes de vel bare for deg, og ikke for de som du har hatt samtalene med? De slettes bare hos deg. De forblir hos den andre parten...
silje1989 Skrevet 12. oktober 2012 #10 Skrevet 12. oktober 2012 Jo alt blir slettet Ikke hos den personen hun skriver med. Bare på hennes egen side.
Februargullet2013 Skrevet 12. oktober 2012 #11 Skrevet 12. oktober 2012 Oki alt blir borte hos meg i alle fall
Gjest fjernet-medlem-1402 Skrevet 12. oktober 2012 #12 Skrevet 12. oktober 2012 Takk for påminnelsen forresten, hi! Slettet historikken min der inne og der var jo samtaler fra gamle ekser og diverse som jeg ikke trenger å samle på, he he
silje1989 Skrevet 12. oktober 2012 #13 Skrevet 12. oktober 2012 Oki alt blir borte hos meg i alle fall Ja det gjør det her å. Men ikke hos den personen du skriver med
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå