Anonym bruker Skrevet 29. september 2012 #1 Skrevet 29. september 2012 Slettet en privat melding.Sendt imorges men vedkommende har ikke fått lest den enda. Etter jeg slettet forsvinner den jo fra min innboks? Vil den ikke være tilgjengelig hos den andre personen heller?
Somle Skrevet 29. september 2012 #2 Skrevet 29. september 2012 Den vil ikke være tilgjengelig hvis den er slettet nei.
Anonym bruker Skrevet 29. september 2012 #3 Skrevet 29. september 2012 Nå var det veldig rotete skrevet??? skjønner ikke helt hva du mener jeg? er du innpå noens fb side og sletter meldinger eller hva??
Anonym bruker Skrevet 29. september 2012 #4 Skrevet 29. september 2012 Den blir kun slettet hos deg! Den som har mottatt mld vil fortsatt kunne lese den.
Anonym bruker Skrevet 29. september 2012 #5 Skrevet 29. september 2012 Nå var det veldig rotete skrevet??? skjønner ikke helt hva du mener jeg? er du innpå noens fb side og sletter meldinger eller hva?? Syns ikke det var rotete. Den vil kun slettes hos deg og fremdeles være tilgjengelig for den du sendte den til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå