4 trollunger Skrevet 29. september 2012 #2 Skrevet 29. september 2012 Mener du Pm melding eller melding på tidslinjen? Begge "typene" kan slettes. Pm sletter du ved å gå inn på meldingen du vil slette, klikk så på knappen merket "Handlinger" og velg slett melding. Dette sletter "din kopi" av meldingen, mottaker vil fremdeles ha sin kopi. På tidslinjen klikke du bare på X til høyre for meldingen du vil slette og velger slett.
Gulltopp&Lillebjørn Skrevet 29. september 2012 #3 Skrevet 29. september 2012 Ja.. Du går inn på meldingen, trykk " Handlinger" i hjørnet og klikk på "Slett meldinger"
HeltAnonym Skrevet 29. september 2012 #4 Skrevet 29. september 2012 Så om pm skal forsvinne helt fra facebook, så må mottakeren også slette sin del av meldingen?
4 trollunger Skrevet 29. september 2012 #5 Skrevet 29. september 2012 Så om pm skal forsvinne helt fra facebook, så må mottakeren også slette sin del av meldingen? Jepp!
HeltAnonym Skrevet 29. september 2012 #6 Skrevet 29. september 2012 Om man sletter personen da? eller sletter seg selv.. forsvinner de da? eller blir de der så lenge den andre personen er på? evt når man blokkerer en person? *blank på dette*
silje1989 Skrevet 29. september 2012 #7 Skrevet 29. september 2012 Om man sletter personen da? eller sletter seg selv.. forsvinner de da? eller blir de der så lenge den andre personen er på? evt når man blokkerer en person? *blank på dette* Den forsvinner ikke fra den andre sin fb, selvom du sletter profilen din.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå