Gå til innhold

Babyrommet


Babylykke123

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi har måttet dele av et påbygg på stua for å lage et nytt soverom med plass til to babyer og oss. I øyeblikket mangler gips på 2/3 av sida mot soverommet. Forøvrig er rommet i kaos, siden møbler og kasser med babyutstyr etter storebror er dyttet unna under oppussinga :) Og på mandag sa legen at han regnet med ungene kommer om 4-6 uker... Fikk litt hetta!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

babyrommet blir til gjesterom/klesskap/babyrom inntil videre. Første tiden skal lille kjøttbolle sove med oss. da er det også lettere å ha stelleplassen hans der. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke noe enda....men det er fordi vi står midt oppe i flytting, så når den er overstått er det baby rom som står for tur:):)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har to soverom. Vårt og sønnen sitt. På sikt er planen at babyen og mini skal dele soverom. Har planlagt hvordan lay-outen på rommet skal være når minstemann må flytte inn dit. Men det blir nok ikke før til sommeren. Til å begynne med skal han sove hos oss.

 

Siden det blir gutt nummer to er soverommet allerede innredet til riktig kjønn ;) Heldigvis er det stort da, 14m2.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir mer et gjesterom i begynnelsen enn et babyrom, men det vil absolutt preges av at der skal det snart bo ei lita prinsesse. Hun skal jo uansett sove på samme rom som oss i begynnelsen, og i jula får vi besøk som skal sove på "hennes" rom.

 

Har nettopp flyttet, så nå står det "et halvt flyttelass" der inne. årne sæ! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barnerommet/gjesterommet er bare kaos nå :P Flyttekasser, ting og tang. Men vi har ryddet til halve rommet så vi har fått på plass kommoden til klær (skal snaaaart vaske!) og fått opp grindsenga. Fikk ett tips om at madrassen bør pakkes ut i god tid for å få "lufte seg" da plasten rundt ofte lager litt "plastikk-lukt" ;)

Men den lille kommer nok til å sove i vuggen på rommet vårt til å begynne med (har ikke plass på soverommet til grindsenga).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...