Anonym bruker Skrevet 16. august 2012 #1 Skrevet 16. august 2012 Noen som har kjøpt sko fra http://www.freenikenorway.com ? Er jo kjempebillig forhold til å kjøpe i Norge? Noen som vet hvordan de sender, eller rettere sagt får du mva og fortollingsgebyr i tillegg? Event har tips om andre sider der de har billige nike shox sko
Himmel og hav Skrevet 16. august 2012 #2 Skrevet 16. august 2012 Det er ikke så rart at de er billige. De selger falske merkevarer. Les her: http://www.forbrukerombudet.no/2012/04/11042251.0
*Yuna* Skrevet 16. august 2012 #3 Skrevet 16. august 2012 Fake. Sider som selger Nike sko billig og har stort utvalg er stort sett alltid fake.
Fuglefrø Skrevet 16. august 2012 #4 Skrevet 16. august 2012 Ja, husker ikke om det var denne eller en liknende side. De er så fake som fake kan bli. Har hatt et par ekte Shox før, og de kan ikke sammenlignes. De fake er så stive og ikke spesielt gode å gå med. Styr unna og invester heller i et par ekte Nike, det er som natt og dag i kvalitet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå