Gå til innhold

Blokkere noen på Facebook... Spørsmål!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dersom jeg blokkerer noen på facebook, får denne personen beskjed om det da?

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Tror ikke det, men har en app der jeg kan se om noen har blokka meg ;) evt fjerna meg som venn :)

Endret av håpefull<3
Skrevet

Nei, personen får ikke beskjed om det, får bare ikke opp noen av dine oppdateringer eller ting du har kommentert på o.l.

Hvis denne personen oppdager at du er forsvunnet og prøver å gå inn på profilen din, så kommer bare profilen opp slik den gjør for alle man ikke er venn med. Dvs har du åpen profil kan personen se alt, har du lukket slik at bare venner ser profilen din så kommer personen ikke inn - og vil da selvfølgelig forstå at du har blokkert personen.

Skrevet

Takk for svar:) nå skal det blokkeres!

Skrevet

Hvis du blokkerer noen kan de ikke søke deg opp engang.

 

Gubben til ei venninne blokkerte meg, og hun sto ikke lenger oppført som gift med ham når jeg jeg var på siden hennes.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...