Jump to content
Lilli ☆

Noen med barn/baby med nedsatt hørsel?

Recommended Posts

Lilli ☆

Hei

 

Har ei lita jente på 9 mnd som vi mistenker har dårlig hørsel.

Da hun ble født, fikk de bare svak respons på hørseltesten, men fikk beskjed om at dette trolig bare var pga rusk etter fødselen.

Har vært på vår 3 undersøkelse hvor de ikke finner noe eller det er vanskelig å gjennomføre pga at hun protesterer.

Vi venter nå på å komme inn til rikshospitalet hvor hun blir lagt i narkose.

 

Har sett selv at hun hører dårlig, men også erfart at hun flere ganger snur seg etter lyder... Men mindre av det i det siste.

Har sett at hun noen ganger tar seg til øret.

 

Er det noen her som har værtigjennom det samme eller noe liknende? Hva skjedde og hvorfor? hvilke behandlinger fikk dere og ble det et bra resultat for ditt barn?

Hvordan merket du at ditt barn hørte dårlig. Fortell.

 

Håper det ikke er noe galt. Hun har aldri hatt ørebetennelse, kun normal forkjølelse med litt feber. Ingen i min eller fars familie har noe med ørene sine..

Håper at det bare er vesken mellomøret som kan fjernes og hun hører godt igjen :-)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

mammas skatter <3

min sønn er født med nedsatt hørsel på venstre øre. det oppdaget de med den screeningen etter fødsel. vart ikke godkjent på venstre øre. fikk ganske fort innkallelse hos hørselsentralen. der vart han heller ikke godkjent på venstre øre. vart da videresendt til et større sykehus med bedre apparater.å de tok testene som skulle. der fant de ut at han hadde nedsatt mellom 50 til 80 desibel. altså sterk til moderat nedsatt hørsel. han har da vanskelig for å høre mørke lave lyder. vi som foreldre syns han hører ganske bra. han har da høreapparat på venstre øre som han fikk da han var 3 mnd.gammel. vi ser han snur seg etter lyder å oppfatter fort hvor lydene kommer fra. han har litt problem me å snakke. snakker ikke med like mye reine ord som andre barn på hans alder. det får han oppfølging for med ppt og audiopedagog og får fra høsten mere hjelp.

han er å desverre mye plaget med øreverk. så han har fått satt inn dren på begge ører for at hørsel ikke skal bli skadet mere.

ingen i min eller fars familie er født med nedsatt hørsel.

vi mistenker at hørselskaden har blitt til etter han har vært klemt i magen da han festet hode 1,5 mnd før jeg fødte. noe leger ikke vil si noe på så klart. han har også en skeivhet i hode på venstre side og stramt leppe. og måtte klippe tungebånd da han vart født. tok ikke bryst. han ser heilt og er heilt normal gutt :) men litt rart alt er på venstre side. så vi har egentlig ikke fått noen konklusjon på hvorfor han har nedsatt hørsel på venstre side..

 

de testene han tok som de fikk svara på at han hadde nedsatt hørsel ble gjort med bølgelyder som ble sendt inn i øret med høretelefoner. en data registrerte vort høye/lave lyder som vart motatt inne i øret som går til hørsel.

 

lykke til.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...