Jump to content
løvemamma29

bekymringer...?

Recommended Posts

løvemamma29

Er gravid med nr 3. Har hatt 2 fine svangerskap tidligere. Hittil litt småkvalme om kvelden, trøtt og full av svingende hormoner.

Men eg e så bekymra. Hadde d ikkje slik me de to første. No går eg på dø HELE tida for å sjekke om der er blod.. så redd for å miste. har aldri mista før. of "alle sier å alle opplever å miste en el anna gang".

 

Er d andre som er bekymra?:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Ele

Jeg er forferdelig bekymra! Tok oss 3,5 år å bli gravide på skikkelig, og det på tredje prøverørsforsøk, så jeg er Så redd for å miste nå, ser ikke helt hvordan jeg skal overleve det!

Share this post


Link to post
Share on other sites
mirr

Jeg går og tenker hele tida om alt er bra med den lille i magen - om h*n har 2 armer og ben, om h*n er frisk osv.

Etter positiv test har jeg også blitt litt mer positiv, men likevel kommer tankene igjen. Håper jeg får glede meg mer når magen begynner å vokse og jeg kjenner bevegelsene!

Share this post


Link to post
Share on other sites
selma07 og engel

Huff, du må prøve å ikke bekymre deg! Vet at det er lettere sagt enn gjort.. Jeg har mista en gang i ma, i april i fjor. Spotta litt to ganger, og fikk vite i uke 11 at den lille hadde slutta å utvikle seg to uker tidligere:( Fikk positiv test i oktober igjen:) Tidlig ultralyd, hjerteaktivitet:) To ul til før ordinær ul. Da vi kom til ordinær ul 13. januar 2012 raste verden:( Vår lille skatt i magen var så syk at vi fikk vite at hun kom til å dø:( vi valgte å ta en senabort i uke 21:(

 

Nå er jeg gravid igjen. og ble så glad da jeg oppdaget det:) Hurra!! Håper så indelig at alt er bra der inne! Og føler på meg at det er det! Og at det er ei lita søster der inne:) Jeg har bestemt meg for at jeg ikke kan ødelegge svangerskapet mitt med å bekymre meg! Skal ta morkake prøve i uke 10,5 og får da vite at alt er bra med lilleskatten i magen!! Prøv å tenk positivt!! :) Det går bra i de aller fleste tilfeller:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
løvemamma29

Off, håper alt ordner seg Selma 07 og engel. Kan ikkje sette meg inn i korleis d e å miste... Håper alt er supert på morkakeprøva di...

klem!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...