Rds Skrevet 24. mai 2012 #1 Skrevet 24. mai 2012 Har aldri aktivert det, men plutselig viser det hvor jeg poster fra. Går det an å slå av?
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2012 #2 Skrevet 24. mai 2012 Tror det kommer hvis du poster fra Iphone?
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2012 #4 Skrevet 24. mai 2012 Om du bruker iPhone: Når du oppdaterer status så har du 3 valg midt på skjermen til venstre. Tagg, hvor du er og legg til bilde. Om du trykker på den som ser ut som et utropstegn kommer det opp en liste over steder i nærheten. Helt nederst i høyre hjørne er det et kryss. Trykk der og det kommer ikke opp hvor du befinner deg hen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå