Pirkeanonym Skrevet 22. mai 2012 #1 Skrevet 22. mai 2012 Jeg forstår ikke hvorfor de har liggende ute bilder av alle klærne, men når de blir solgt så sletter de ikke bildet, men skriver SOLGT under. Hvorfor ikke bare slette bildet når plagget er solgt?? Så er det de som har opptil 100 bilder, som skriver beskrivelsen i selve annonsen- ikke under bildet- samt skriver SOLGT der. De er jo ikke bedre de som ikke oppdaterer annonsen heller;-) Måtte bare få det ut!! :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå