englespire Skrevet 20. mai 2012 #1 Skrevet 20. mai 2012 jeg elsker blåmuggost, og for meg har det vært et savn å ikke kunne røre det. men så oppdaget min far at tubeost med blåmuggost - smak er pasteurisert, og dermed trygg å spise...! Hurra! så nå sitter jeg her og nyter en herlig skive med tubeost
Lipsy Skrevet 21. mai 2012 #2 Skrevet 21. mai 2012 Mmm så digg! Elsker oster! Men er du helt sikker på at den er trygg da? F eks skal man ikke spise parmesan av upasturisert melk selv om det på matportalen står at parmesan er trygt...
Novembernurkimagen<3 Skrevet 21. mai 2012 #3 Skrevet 21. mai 2012 Det går vel stort sett bra men har lest at man skal unngå bløtoster som brie og blåmugg også når de er pasteurusert? Om det gjelder tubeost aer jeg ikke..
englespire Skrevet 23. mai 2012 Forfatter #4 Skrevet 23. mai 2012 Tubeost er visst "superpasturisert" fordi den både kokes, smeltes og pasteuriseres, dette i følge en venninne av meg som er kokk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå