Fruen i huset Skrevet 18. mai 2012 #1 Skrevet 18. mai 2012 Vi hadde semulegrynsgrøt tidligere i dag og har litt rester. Er det noe å ta vare på? Kan det varmes opp igjen eller evt inngå i andre ting (som rester av risgrøt går i riskrem/rislapper)?
Nangiliama Skrevet 18. mai 2012 #2 Skrevet 18. mai 2012 Røs inn egg og sukker og hiv litt i stekeovnen, smaker nydelig med rødsaus som dessert i morra :-D
Gjest Neriad Skrevet 19. mai 2012 #4 Skrevet 19. mai 2012 Varme opp og spise på nytt som grøt til kvelds, nam! Husk å røre inn litt mer melk, den blir fastere når den får stå litt. Artig å se at det er flere enn meg og mine som fortsatt spiser semulegrøt i blant, har blitt ertet for at det var skikkelig "pensjonist-mat".
Fruen i huset Skrevet 20. mai 2012 Forfatter #5 Skrevet 20. mai 2012 Takk! Var usikker om jeg kunne varme den opp igjen. Er faktisk første gang vi spiser det på mange år, er ikke vant med det hjemmefra heller. Men godt med grøt innimellom
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå