Gå til innhold

Semulegrynsgrøt - hva gjøre med restene?


Fruen i huset

Anbefalte innlegg

Vi hadde semulegrynsgrøt tidligere i dag og har litt rester. Er det noe å ta vare på? Kan det varmes opp igjen eller evt inngå i andre ting (som rester av risgrøt går i riskrem/rislapper)?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Røs inn egg og sukker og hiv litt i stekeovnen, smaker nydelig med rødsaus som dessert i morra :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Neriad

Varme opp og spise på nytt som grøt til kvelds, nam! Husk å røre inn litt mer melk, den blir fastere når den får stå litt.

Artig å se at det er flere enn meg og mine som fortsatt spiser semulegrøt i blant, har blitt ertet for at det var skikkelig "pensjonist-mat".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk! Var usikker om jeg kunne varme den opp igjen. Er faktisk første gang vi spiser det på mange år, er ikke vant med det hjemmefra heller. Men godt med grøt innimellom :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...