Gå til innhold

Kostholdsråd - kald kylling og hvitvin/rødvinseddik - kalsiumbehov


Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg har fått et ark fra legen hvor det står at man ikke kan spise kald kyllig/kjøtt. Hvordan tolker dere det?

 

Lurer på om jeg kan spise kaldt kyllingkjøtt i salatbaren i kantina på jobb. Har sett andre gravide som gjør det.

Lurte også på om det er trykt å spise cæsarsalat til lunsj på restaurant/kafe?

 

Noen som har lest at man ikke skal spise hvitvin/rødvinseddik - mange salatdressinger har det i seg?

 

Og hvor mye melkeprodukter må man spise hver dag for å dekke kalsiumbehovet? Jeg spiser en yoghurt til frokost og det blir gjerne noen knekkebrød med ost i løpet av dagen. Holder det?

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Kald kylling? Kanskje at man skal være forsiktig med buffetmat som har stått lenge? Jeg at spist kald vakumpakket kylling i dag..kan ikke forstå at det skal være dumt? :/ salatbar og sånt vet jeg noen er skeptisk til, kommer an på hygiene og at det er ferskt. Kalsiumbehov har jeg lest om: et glass melk, en skive med ost og en liten joghurt stod det i boka mi :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...