Gå til innhold

Kostholdsråd - kald kylling og hvitvin/rødvinseddik - kalsiumbehov


Førstegangsmini

Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg har fått et ark fra legen hvor det står at man ikke kan spise kald kyllig/kjøtt. Hvordan tolker dere det?

 

Lurer på om jeg kan spise kaldt kyllingkjøtt i salatbaren i kantina på jobb. Har sett andre gravide som gjør det.

Lurte også på om det er trykt å spise cæsarsalat til lunsj på restaurant/kafe?

 

Noen som har lest at man ikke skal spise hvitvin/rødvinseddik - mange salatdressinger har det i seg?

 

Og hvor mye melkeprodukter må man spise hver dag for å dekke kalsiumbehovet? Jeg spiser en yoghurt til frokost og det blir gjerne noen knekkebrød med ost i løpet av dagen. Holder det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Rå lylling kan jeg forstå -men kald!? Hæ?

Dette lurer jeg også på.

 

Og hvorfor ikke hvitvins/ rødvinseddik? Er jo ikke noe alkohol der?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kald kylling? Kanskje at man skal være forsiktig med buffetmat som har stått lenge? Jeg at spist kald vakumpakket kylling i dag..kan ikke forstå at det skal være dumt? :/ salatbar og sånt vet jeg noen er skeptisk til, kommer an på hygiene og at det er ferskt. Kalsiumbehov har jeg lest om: et glass melk, en skive med ost og en liten joghurt stod det i boka mi :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...