Gå til innhold

Blir visst aleina me 3 :(


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Samboern går fra mæ. Vi har vært i lag i ti år. Å har to gutta i lag fra før å vente no tredje i juni. Føle mæ fortapt. Sir han ska stille opp for ongan, men høre nesten ingenting fra han. Det starta for ca en mnd siden. Han e flytta ut. Har meldt flytting å no ønske han bare at alt d praktiske ska fikses opp i. Har ikke overskudd t nåt. Kjenne ikke at æ klare å tenke. Alt man jør e å prøve å få dagan til guttan å gå smertefritt. Dæm savne pappaen sin. Ikke ringe han dæm heller. Går mange mange daga mellom hver gang man høre fra han. Han må jo skjønne at ongan savne han... Bynne å røyke ijænn å. Masse...ø får så dårlig samvittighet for babyen, men klare ikke la vær. Enkelte daga går d bra, mens andre ijænn e bare helt forferdelig. Minuttar føles ut som laange tima. Nån som har vært/e gjennom lignanes å kan fortelle ka man bør jøre. På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Huff..

For en vonde situasjon å sitte i. Enda verre er det å ikke kunne gjøre noe med den. Du må faktisk bare deale med den dag for dag, og håpe at sorgen slipper deg etterhvert.

Du skal ikke ha dårlig samvittighet, du er bare et menneske som trenger tid til å ta innover deg din nye tilværelse og akkurat der må du ta den tiden du trenger. Tror ingen forventer at du skal være en slags "supermom" nå, bare sørg for å få dagene til dine små til å virke så normale som muligt, resten får komme etterhvert. Sender deg en trøsteklem, med disse ordene- Det blir bedre! Bare du lar det bli, kanskje ikke i dag, kanskje ikke i neste uke, men gi det litt tid så det blir bedre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper du har gode venner og familie som stiller opp for deg og gutta.

Hold deg unna røyken da, du vil vel ikke skade den lille selv om du har det litt slit akkurat nå??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, ingen god situasjon dette!

Ikke lenge til termin, så forstår at det er ekstra vanskelig da.

Så dumt at pappaen ikke tar kontakt med guttene oftere.

 

 

Håper det løser seg for deg!

(men så må jeg anbefale deg å droppe røyken, både for deg og babyen)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er vell ikkje nødvendig å be hu droppe røyken, dette veit ho veldig godt sjølv men midt oppi dette er det ikkje enkelt.. ta en dag om gangen dette kommer til å gå bra til slutt... og slapp av ikkje ha dårlig samvitighet.... hilsen en gravid røyker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...