Gå til innhold

2 Barn, 2 rom og 2babycaller? Eller?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Ja, hva gjør dere med flere barn osm må bruke babycall? Har dere en foreldreenhet og 2 babyenheter? Finnes dette? kan feks en Philips Avent foreldreenhet ta inn 2 forskjellige babyenheter? Eller har dere dobbelt opp?

 

Her sover eldstemann alene på rommet sitt, det er i første etasje, men vårt hovedrom er i andre etasje, vil gjerne ha babycall hos han på kvelden og natta, for det er umulig å høre han uten. Vil og kunne sitte i stua på kveldene uten å være musestille. Babyen skal jo sove hos oss de første mnd, og vil gjerne ha en babycall der og, slik at vi hører han på kveldene.

 

Men vet ikke om jeg gidder å ha dobbelt opp, blir jo litt å drasse rundt. Er uaktuelt å ha en nyfødt baby på soverommet til eldstemann i begynnelsen, er og uaktuelt å ha han på vårt rom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvor stort hus har dere egentlig ?

 

Om eldste sitt rom er så langt unna at dere ikke hører han, er jo saken grei. Men babyen hører dere vel ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du skriver ikke noe om hvor stor eldste er, men om barnet klarer å komme seg ut og inn av senga selv, så kommer han/hun seg vel opp til dere om det er noe?

 

Vi har hatt en helt vanlig babycall og når vi har vært med venner på tur som har samme type, så har vi vært nødt til å stille inn slik at vi ikke alle hører hverandres barn på babycallen og vi lett kan identifisere hvilke barn som trenger oppmerksomhet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det spørs jo litt på hvor gammel han eldste er da? Ligger han i sprinkelseng?

 

Her har vi en gutt på 3,5år og en på 8mnd. 2 rom, men bare babycall til lillemann :)

Han største har storseng. Han kommer til oss, eller så står han i trappa og roper hvis det er noe :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har aldri brukt babycall på rommene, bortsett fra om jeg går ut for å måke snø eller sitte i hage på sommeren (soverommene er på andre siden av huset).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har to barn og to babycaller. Eldste på snart tre har eget rom. Som hun over her skriver, så kan han gå ut av rommet hvis det er noe. Men det har han aldri gjort, og vi er så vant til å høre han i babycallen hvis det er noe. Derfor kjøpte vi en ny en til babyen, som ligger på vårt rom. Begge soverommene er i 2. etg. Ikke noe stress å ha to. Vi har to forskjellige merker, så det er ingen forstyrrelser ifht kanaler...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...