Gå til innhold

sykehusdietten/suppedietten-erfaringer?


MBSS

Anbefalte innlegg

Noen som har erfaringer med denne dietten, den foregår over 1uke og man kan spise så mye man vil av en grønnsakssuppe hver dag + bestemte ting i tillegg de ulike dagene..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Med mindre du trenger å gå ned noen kilo raskt pga fedmeoperasjon er det bare tull og tøys. Gjør heller varige endringer i kostholdet dersom du er overvektig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ei venninne kickstarta slankekuren sin med den, men den suppedietten varte over 14dager- grønnsakssuppe slik du beskriver og en del ulike ting i tillegg. Ho gikk ned nesten 10kg på to uker, totalt 40 med slankekuren etterpå :) men vil tro det fungerer ulikt på alle.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Antarctica

Sykehusdiett: Den har ikke noe med sykehus å gjøre og er bløff fra ende til annen.

 

Suppediett: regner med du mener den der man spiser grønnsakssuppe lagd på kålrot, gulrot , purre etc og prøver å bli mett på den i stedet for annen, mer kaloririk mat.

Den kan nok funke! Suppa tar opp plass i magen, den er energikrevende å fordøye, full av fiber og næringsstoffer. Men se nå på hva det er du spiser ved siden av, at det henger på greip med kalorier og næringsstoffer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Siklerotte

Har ingen erfaring, men det vil nok fungere som en kickstart dersom du faktisk planlegger å legge om livsstilen din, eller at den vil fungere flott som jojo-slanking dersom du skal leve fjorten dager på suppe og noen småting, for så å gå tilbake til dårlige vaner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe... Vil gjerne ha erfaringer fra folk som faktisk har prøvd denne...

 

Er fullt klar over at det nok ikke er et sykehus som har oppfunnet denne, men den kalles nå uansett det da... Navnet er da uansett uvesentlig?! Men for å pressisere hvilken jeg snakker om kan jeg jo legge inn oppskriften:

 

SYKEHUSDIETTEN

 

suppe oppskrift:

- 2 bokser hermetiske tomater

- 3 store purrer eller 1 stor spansk løk

- kjøttbuljongterninger med vann (14-16 stk)

- 1 pk. mr. lee nudler (ikke krydder)

- 1 pk. stangselleri

- 2 bokser grønne brekkbønner

- 2 grønne paprika

- 1 kg gullerøtter

 

vann til det dekker grønnsakene, krydder etter ønske.

 

suppen spises gjennom hele uka naå du er sulten, spis så mye du vil. det er ingen ekstra kalorier. jo mer du spiser, jo mer går du ned i vekt. spis gjerne til frokost, lunsj, middag og kvelds.

 

drikke: juice uten sukker, te, kaffe, skummet melk, vann(masse vann)

 

DAG 1: spis masse frukt (ikke banan). melon er bra. masse frukt og suppe.

 

DAG 2: spis deg mett på rå, kokte eller boksgrønnsaker. prøv grønne bladgrønnsaker: salat, spinat osv. ikke erter, mais eller tørre bønner. til middag kan du ta en bakt potet med smør. ikke frukt i dag. men så mye suppe du vil.

 

DAG 3: spis så mye frukt, grønnsaker og suppe du vil, man bare det i dag. etter i dag skal du ha gått ned minst 2 kg.

 

DAG 4: bananer og skummet melk: dvs. minst 3 bananer og så mye skummet melk du orker. kroppen trenger kalsium i dag. nå vil du få mindre sug etter søtsaker. spis suppe som vanlig.

 

DAG 5: biff og tomater. du kan spise 280-560 g biff og 4 tomater i dag. spis suppen minst 1 gang. ikke potet.

 

DAG 6: biff og grønnsaker. så mye du vil, men ikke glem suppe. ikke potet.

 

DAG 7: brun ris, juice uten sukker og grønnsaker. spis deg mett, men husk suppe i dag også. bland gjerne kokte grønnsaker og ris.

 

etter dag 7 bør du ha gått ned 4,5- 7,7 kg. ikke gå på dietten igjen hvis du har gått ned mer enn 7,7 kg. da må du vente noen dager. programmet kan brukes så ofte du viil; det renser systemet og man får en følelse av god helse.

 

ikke drikk alkohol før minst 24 timer etter at dietten er avsluttet; dette pga fettsamling i kroppen. ved forstoppelse, spis noe med fiber.

 

suppen kan spises under hele dietten nå du er sulten. den forbrenner fett. biff kan erstattes med kylling eller fisk, man ikke skinn på kyllingen.

 

UNNGå: brød, alkohol, brus (kullsyre). ikke sterk mat utenom biffen.

 

drikk masse, 6- 8 glass vann per dag, pluss en kombinasjon av svart kaffe, te(uten sukker), juice, tranbærjuice og skummet melk.

 

__________________________________________

 

 

Er smart nok til å skjønne at man ikke kan opprettholde en slik nedgang i vekt uten andre tiltak (selvfølgelig!) men er spent på om det kun er glykoselageret/ vannet og evt giftstoffer (?!) som forsvinner og

at vekten kommer på igjen i løpet av noen uker, eller om man med trening og godt kosthold klarer å holde kiloene av.

 

Er i dag på dag 4 og har kun gått ned ca 0,8kg- synes suppa er god fremdeles (!) men får jo en litt tom følelse av å bare spise "gress" Går veldig mye på do- så det stemmer jo godt i forhold til at glykoselager tømmes...

Kan jo innrømme at jeg ikke helt har trua selv da... hehe... men må jo prøve...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du går bare ned vann... Men tenk heller på det som en rensekur hvis du insisterer på å fortsette, og innfør nye, sunnere vaner etter endt kur, så kanskje kiloene ikke kommer så raskt tilbake...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og tror det der er en modifisert oppskrift. Så mye buljong vil si ekstreme saltmengder, og mr lee nudler har ingenting der å gjøre....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det er greit å fullføre når man har startet på noe og vil gjerne teste ut dette, se etter om det kan ha en positiv virkning videre (som en rensing, ja)

Spiser allerede sundt og trener minst 6 dager i uka og har tenkt til å fortsette med dette.

 

Ja er enig i at nudlene og alt saltet er merkelig- men en pakke nudler på 2-3dager er jo ikke akkurat mye. Saltet er der muligens for å få tilføyd mye ny veske?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg holdt ut 1 uke på denne dietten. Men kan ikke huske at jeg brukte så mye buljong. Jeg kokte nudlene ved siden og la oppi suppen i det jeg skulle spise den. Klarer ikke nudler som har ligget i vann hele dagen. Kuttet også ut hermetiske tomater.

Jeg gikk ned 2 kg på denne dietten, men hadde ikke så voldsomt mange kg om skulle vekk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...