Anonym bruker Skrevet 20. februar 2012 #1 Del Skrevet 20. februar 2012 Vi skal ha laks til middag. Tenkte å gjøre det veldig enkelt. hvit saus, pesto og pasta til. Men hvordan tilberede laksen? i aluminiumsfolie i stekeovn eller? Og hvor lenge og hvor mange grader? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma'n og englebaby'n Skrevet 20. februar 2012 #2 Del Skrevet 20. februar 2012 Jeg lager ofte fisk i stekeovnen, kutter opp masse grønnsaker, legger laksefiletene oppå, heller over rømme blandet med soyasaus f.eks., og steker det i ca 30 minutter på 225 grader. Kommer litt an på str på grønnsakene og om det er potet i formen eller ikke. Men om du bare skal steke laksen inni der så ville jeg bare fulgt med på den og sjekka jevnlig. Har ikke peiling på hvor lang tid. Lurt å pakke inn i folie som du sier, ellers blir den tørr for deg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma'n og englebaby'n Skrevet 20. februar 2012 #3 Del Skrevet 20. februar 2012 Kan steke den i panna også da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2012 #4 Del Skrevet 20. februar 2012 Ovnsbakt er best. Jeg har aluminiumsfolie over, ca 15-20 min (de kan bli for tørre også) ca 220 grader. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå